Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Jason Lloyd Evans

Hurra! Nu öppnar Loewe sin första butik i Sverige

Det spanska modehuset Loewe är känt för sina välskräddade läderaccessoarer. Nu har du möjlighet att känna och klämma på de populära väskorna på nära håll - Loewe öppnar äntligen sin första butik i Sverige. 

Det spanska märket Loewe finns bara på några få ställen i världen. Och nu blir Sverige ett av dem!

Nu flyttar de nämligen in på varuhuset NK (Nordiska Kompaniet) i Stockholm.

Loewe producerar lyxiga plagg, accessoarer, väskor och skor, men även handdukar och anteckningsböcker. Mest kända är de för sina väskor, och då särskilt modellen Puzzle.

Loewes Puzzle bag. Läs mer och köp här. 

Att Loewe öppnar just på NK är en del av varuhusets stora förnyelsearbete, flera internationella lyxvarumärken flyttar nämligen in tillsammans.

Andreas Edström, varuhuschef på NK i Stockholm.Andreas Edström, varuhuschef på NK i Stockholm.Andreas Edström, varuhuschef på NK i Stockholm.
Andreas Edström, varuhuschef på NK i Stockholm.

– Vi är stolta över att varumärken som Balenciaga, Valentino och nu Loewe väljer att etablera sig först på NK. Loewe kommer att stärka modeutbudet för dam och NK som ett internationellt varuhus, säger Andreas Edström, varuhuschef på NK i Stockholm.

Loewe grundades 1846 i Madrid och har klättrat upp som ett av de stora modehusen inom läder. Sedan 2013 är Jonathan Anderson kreativ chef för varumärket.

Under modeveckorna satt många Loewe-väskor front row och både skor och väskor fastnade på street style-fotografernas bilder.

Många dök upp med väskor från Loewe under årets modevecka. Här bär influencern Darja Barannik en väska från modehuset.Många dök upp med väskor från Loewe under årets modevecka. Här bär influencern Darja Barannik en väska från modehuset.Många dök upp med väskor från Loewe under årets modevecka. Här bär influencern Darja Barannik en väska från modehuset.
Många dök upp med väskor från Loewe under årets modevecka. Här bär influencern Darja Barannik en väska från modehuset.
Olika typer av accessoarer kommer att säljas i butiken. Denna nyckelring i form av en kanin har blivit lite av Loewes maskot.Olika typer av accessoarer kommer att säljas i butiken. Denna nyckelring i form av en kanin har blivit lite av Loewes maskot.Olika typer av accessoarer kommer att säljas i butiken. Denna nyckelring i form av en kanin har blivit lite av Loewes maskot.
Olika typer av accessoarer kommer att säljas i butiken. Denna nyckelring i form av en kanin har blivit lite av Loewes maskot.
Loewe producerar loafers, sneakers och mer robusta stövlar, som ovan.Loewe producerar loafers, sneakers och mer robusta stövlar, som ovan.Loewe producerar loafers, sneakers och mer robusta stövlar, som ovan.
Loewe producerar loafers, sneakers och mer robusta stövlar, som ovan.

I butiken i Stockholm kommer Loewe enbart att fokusera på väskor, skor och accessoarer. Den 28e augusti öppnar de för allmänheten.

 

Läs också: Handplockat av DV! 20 tidlösa handväskor att slå till på