Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Andres Otero/WENN.com

Nu öppnar Victoria's Secret i Stockholm

I dag får Stockholm ytterligare en internationell butik, det är underklädeskedjan Victoria's Secret som slår upp sina portar på Hamngatan 31 i Stockholm.

Victoria's Secret är både hyllad för sina vackra underkläder och kritiserade för den lättklädda och kroppsfokuserade image de gärna marknadsför sig med. Märkets visningar får stor uppmärksamhet varje år och de toppmodeller som blir värvade som en av märkets Angels intygar alla att det är ett av de mest prestigefyllda uppdrag de kan få – och också ett av de som varar längst då märket gjort sig kända för att ta väl hand om sina modeller.

Sedan tidigare har  Victoria's Secret haft en butik på Arlanda och Landvetters flygplats, men från och med i dag finns de tillgängliga även för oss som inte står med en flygbiljett i handen. Butiken ligger på Hamngatan 31 och kommer endast att ha en liten del för underkläder och istället främst fokusera på skönhetsprodukter som lotions, parfymer och läppglans samt accessoarer som väskor, solglasögon och sjalar.

Foto: Visningen i november 2013, Alloverpress.