Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Sommarens svalaste detalj? & Other stories släpper solfjädrar med Fern Fans

Praktisk och elegant. Solfjädern är på allas läppar denna sommar. Nu lanserar Fern Fans ett samarbete med & Other stories och släpper fem solfjädrar med olika motiv! Somrigt värre!

Front row vid catwalken har solfjädern alltid haft en plats, då många moderedaktörer genom åren har setts svalka sig med den. I år har solfjädern letat sig fram som en trendaccessoar i var kvinnas hand.

Nyligen tipsade Damernas Världs chefredaktör 

Jonna Bergh om solfjädern som en av tre trenddetaljer i sommar.

– Denna vrålsmarta lilla uppfinning svalkar dig med hjälp av en lätt handrörelse, på ett sätt som är både elegant och effektiv.

Lagom till sommaren släpper H&M-ägda & Other stories en exklusiv kollektion tillsammans med hajpade Fern Fans. De handmålade solfjädrarna är tillverkade av björkträ och bomull i Spanien och består av fem solfjädrar med olika motiv och finns att köpa i utvalda butiker och på Stories.com från och med 18 juni.

Solfjädrarna kostar från 590 kronor.

Här är Fern Fans och & Other stories solfjädrar:

LÄS ÄVEN: 3 trenddetaljer för din lediga stil! Chefredaktören tipsar

Bakom märket Fern Fans står två vänner: modejournalisten Daisy Hoppen och textildesignern Amanda Broberg.

Daisy Hoppen och Amanda Broberg har skapat Fern Fans.Daisy Hoppen och Amanda Broberg har skapat Fern Fans.Daisy Hoppen och Amanda Broberg har skapat Fern Fans.
Daisy Hoppen och Amanda Broberg har skapat Fern Fans.

– Solfjädrar är en av de äldsta accessoarerna med en otrolig elegans, vi älskar att det är något för alla människor och åldrar. Något för både din mamma och din mormor, säger Daisy Hoppen i ett pressmeddelande.

– De handmålade motiven och printen i den här kollektionen

ger en indikation av Fern Fans relation med flora och fauna, naturen och dess färgpalett. Med dessa fem solfjädrar vill vi sätta en traditionell accessoar i en ny kontext med en modern och dansk touch, säger Amanda Broberg.

Här släpps solfjädrarna den 18 juni.