Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Ralph Lauren

Tv-serien Vänner firar 25 år – hyllas med kollektion av Ralph Lauren

”So no one told you life was gonna be this way...”. Nu är det 25 år sedan introt till Vänner spelades för första gången. Det firar Ralph Lauren med en kollektion.

Det var 1994 som succéserien Vänner med Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler och Ross i huvudrollerna drog igång. Nu, 25 år senare, hyllas tv-serien med en kollektion från modehuset Ralph Lauren.

Kampanjen är inspirerad av Vänner.Kampanjen är inspirerad av Vänner.Kampanjen är inspirerad av Vänner.
Kampanjen är inspirerad av Vänner.

Kollektionen är ett samarbete mellan produktionsbolaget Warner Bros, som låg bakom Vänner, samt varuhuset Bloomingdales och Ralph Lauren. I tv-serien jobbar Rachel Green, spelad av Jennifer Aniston, både på Bloomingdales och Ralph Lauren, varav plaggen självklart har inspirerats av hennes ikoniska stil.

Kollektionen är plåtad bland annat i den klassiska Vänner-lägenheten.Kollektionen är plåtad bland annat i den klassiska Vänner-lägenheten.Kollektionen är plåtad bland annat i den klassiska Vänner-lägenheten.
Kollektionen är plåtad bland annat i den klassiska Vänner-lägenheten.

Kollektionen har ett tydligt workwear-fokus med bland annat kritstrecksrandig kostym, polotröja, svarta läderbyxor och en ullblazer. Tydliga accentdetaljer är rutigt, leopard och manchester – helt i enlighet med höstens hetaste trender.

Foto: Ralph Lauren

Kollektionen finns redan tillgänglig i Ralph Laurens butiker och online, men vill du få en ännu mer Vänner-vänlig shoppingupplevelse kan du bege dig till Bloomingdales i New York. Där inte bara säljs plaggen – mellan den 21 och 22 september bygger man dessutom upp en replika av det klassiska Central Perk-cafét från tv-serien, där du kan ta en kaffe precis som vännerna.