Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Rejina Pyo i samarbete med & Other Stories - kollektionen släpps i dag

Den sydkoreanska designern Rejina Pyo gör ett samarbete med & Other Stories som släpps i dag. Kollektionen består av 11 plagg och här finns flera klänningar som är något av Pyos paradgren. En av modellerna i kampanjen är Lotta Klemming (bilden) som är Sveriges första kvinnliga ostronfiskare. 

Rejina Pyo är baserad i London och har med sitt eget märke kommit att bli ett namn som förknippas med kvalitet och individualism, en designer som inte nödvändigtvis följer trender. Hon vill skapa långsiktiga relationer med sina kunder och ge kvinnor en chans att vara mer individuella men på samma gång tidlösa. I dag släpps hennes kollektion med 11 plagg hos & Other Stories. 

Här kan du se och köpa hela kollektionen (länk till & Other Stories).  

”Jag hade den upptagna kvinnan i åtanke” 

Rejina Pyo, designer i samarbete med & Other Stories.

Så här säger hon om samarbetet: ”Tillsammans med & Other Stories ville jag skapa en mångsidig kollektion med hållbart framställda premiummaterial. Jag hade den upptagna kvinnan i åtanke – hon som är ständigt på språng och behöver plagg som passar både dag som natt. Jag var också angelägen om att inkludera kvinnor som jag tycker är inspirerande i kampanjen: Lotta Klemming, Sveriges enda kvinnliga ostrondykare, Brittany Asch, en fantastisk florist baserad i LA, och Poppy Okotcha, en UK-baserad odlare. Tillsammans uttrycker de den styrka, passion och koppling till naturen som jag förhåller mig till, säger Rejina Pyo. 

Här kan du se och köpa hela kollektionen (länk till & Other Stories).  

Rejina Pyo är känd för sina klänningar 

Rejina Pyo är känd för sina klänningar – ofta med puffärmar – med något avslappnad passform, retroinspirerade silhuetter och gärna ovanliga färgkombinationer. I kollektionen med & Other Stories syns flera klänningar i vårglada färger som orange, gult men också tidlösa varianter i vitt och svart. Lotta Klemming som är en av modellerna i kampanjen, har gjort sig känd som Sveriges första kvinnliga ostronfiskare. 

Här kan du se och köpa hela kollektionen (länk till & Other Stories).  

LÄS MER: Lotta Klemming om sina mode- och skönhetsval.