Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
En kvinna i Ukrainas färger under en demonstration i Berlin vid krigsutbrottet.En kvinna i Ukrainas färger under en demonstration i Berlin vid krigsutbrottet.En kvinna i Ukrainas färger under en demonstration i Berlin vid krigsutbrottet.
En kvinna i Ukrainas färger under en demonstration i Berlin vid krigsutbrottet. Foto: Hannibal Hanschke / Getty Images Europe

Hjälp Ukraina i samarbete med Röda korset: Swisha till 123 097 36 44

Engagemanget för att hjälpa Ukrainas befolkning är stort. Genom en insamling till Röda korset kan även du bidra – och veta att dina pengar når fram. 

Rysslands invasion av Ukraina har chockat en hel värld och engagemanget för Ukrainas befolkning är stort och omfattande.

Damernas Världs samarbetspartner Expressen har startat en insamling tillsammans med Röda korset som genererat många miljoner hittills – och vi hoppas att den siffran stiger. 

Manifestationerna mot kriget sker över hela världen. Här i Milano.Manifestationerna mot kriget sker över hela världen. Här i Milano.Manifestationerna mot kriget sker över hela världen. Här i Milano.
Manifestationerna mot kriget sker över hela världen. Här i Milano. Foto: LaPresse.Alessandro Bremec/LaPre / TT NYHETSBYRÅN

Röda korset är på plats i Ukraina

Hjälporganisationen Röda korset har varit på plats i landet i åtta år, sedan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 och insatsen är deras tionde största i världen. Målet med det humanitära arbetet är att hantera de större konsekvenserna av den pågående konflikten och hjälpa människor att bygga upp sina liv igen. 

LÄS OM INSAMLINGEN SAMT HUR DU ENKELT SKÄNKER PENGAR VIA SWISHNUMMER 123 097 36 44

Bonnier News, där Damernas Värld och STYLEBY ingår, har beslutat att ge 1 miljon kronor till oberoende journalistik i Ukraina. Pengarna går både till medieorganisationer i Ukraina och internationella medieorganisationer som bidrar till oberoende journalistik i landet.