Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Valerie Aflalo släpper skor med Heelow – shoppa it-kollektionen här

Vi har tagit pulsen på designern Valerie Aflalo som är aktuell med en ny skokollektion för svenska Heelow. Självklart kan du handla godbitarna direkt här i artikeln, till 20 % rabatt (exklusivt för Damernas Världs läsare).

Valerie Aflalo är designern, bloggaren och trendsättaren som vi inte kan få nog av. Med sin förkärlek till feminina och romantiska former och material präglas hennes märke Valerie av en egenhet där skandinavisk design möter fransk lyx.

Nu släpper Valerie en efterlängtad skokollektion i samarbete med svenska skomärket Heelow. Kollektionen består av tre flats i limiterad upplaga som du självklart kan handla hos Damernas Värld Shopping till 20 % rabatt (till och med 29 maj 2017). Klicka på produkterna eller plusset i bilderna för att klicka hem ditt par redan idag!

LÄS ÄVEN: 25 snygga vårskor – från guldiga boots till sportiga sneakers (exklusiv rabatt för DV’s läsare)

Foto: Marie Renaux/LWF

valerie aflalo x heelow

Flatsen kommer i färgerna Denim Suede, Sparkling Blue och Dusty Peach.

Jag går på magkänsla i min design.

Damernas Värld har tagit ett snack med Valerie Aflalo om den nya kollektionen, vårens trender och vad som inspirerar henne.

Hej Valerie, beskriv den nya kollektionen!

– Det är en exklusiv kollektion med tre par skor som är i samma modell men olika färger. Tanken bakom designen är att det ska vara en skön och stilren sko som man kan ha till fest såväl som vardag. Två av modellerna går i olika blå toner och en är en peachkulör – både blått och peach är trendiga favoritfärger i vår.

Vart hittar du inspiration till din design?

– Överlag går jag mycket på magkänsla. Haha, det kanske låter lite konstigt men det är som att det jag visualiserar och vill förmedla alltid kommer till mig på något sätt. Jag hittar inspiration i allt – i andra människor, under resor, i inredning och olika material.

Damernas Värld Shopping – Det trendigaste inom mode

Hos Damernas Värld Shopping hittar du de senaste trenderna och stilrena plaggen som aldrig går ur tiden. DV's moderedaktion tipsar varje vecka om utvalda favoriter och samarbeten som du inte hittar någon annanstans.

Handla säkert med oss

Damernas Värld driver e-handel med Tipser. Betala säkert med Klarna, du väljer själv om du vill ha faktura eller betala direkt. Vid frågor: support@tipser.com, 08-410 344 60.

Vad är vårens största trender enligt dig?

– Färgerna man ser överallt är blå och rosa, gärna i olika toner med varandra. Detaljen är volanger och det lilla extra är humor. Allt fler varumärken väver in humor i sina kollektioner; det kan vara en ananasväska eller ett galet statementplagg. Det känns väldigt rätt just nu.

Foto: Marie Renaux/LWF

valerie aflalo x heelow

LÄS ÄVEN: Följ med Valerie bakom kulisserna på fashionweek

Sist men inte minst, hur stylar man dina skor bäst?

– Jag älskar ett par snygga jeans till skorna med blå mockanyanser. Glitterskorna är superroliga att ha till en klänning om man ska gå ut på kvällen, men kan även vara roliga till vardags. Låt skorna komplettera din stil och visa vem du är tycker jag!