Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vårmode! Spana in den nya kollektionen från Carin Wester

Det börjar rulla in så mycket fina vårkläder nu i butikerna! Carin Wester visar en färgglad och blommig vår med mycket volym i plaggen och tidlösa klassiker. Spana in 14 utvalda godbitar från hennes vårkollektion 2021! 

Carin Westers vårkollektion 2021 är lekfull och färgglad men den innehåller också flera tidlösa basplagg som vi gärna fyller vår garderob med i vår. Här har vi valt ut 14 höjdpunkter från kollektionen bland annat blusar, jeans, solglasögon och väskor - sa vi att hela kollaktionen dessutom är väldigt plånboksvänlig? 

Blus med blommönster 

Blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Blus i oversize modell med blommönster i 100 % viskos. Så snygg till jeans! Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Vida jeans från Carin Wester 

Vida jeans från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Vida jeans från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.Vida jeans från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.
Vida jeans från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till jeansen.

Blå jeans i snygg lite ljusare blå tvätt och med vidare ben. Kommer även i svart, rosa och mörkare blått. Jeans Cindy i nyansen denim blue 11. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Solglasögon från Carin Wester i sköldpaddsmönster

Solglasögon från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Solglasögon från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.Solglasögon från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.
Solglasögon från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till produkten.

Snygga solglasögon i retrostil i sköldpaddsmönster. Ger dig omedelbar filmstjärnelook! Solglasgön Lily, Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Skjortjacka i armystil 

Militärgrön skjorta från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Militärgrön skjorta från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Militärgrön skjorta från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Militärgrön skjorta från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Skjorta som också funkar som jacka, skjortjacka, i snygg och trendig militärgrön färg. Stylingtips: Välj en storlek större än vad du brukar och styla med en snygg luvtröja under = perfekt för en vår utomhus! Skjorta Bonsai från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

Joggers med logga i ekologisk bomull 

Beige mysbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Beige mysbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Beige mysbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Beige mysbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Joggers i ekologisk bomull i snygg sandfärgad beige nyans med CW-logga på ena benet. Dessa mysbyxor kan du lätt dressa upp med en kavaj eller matcha med en mjuk hoodie för mer loungekänsla. Byxa Fonda från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)   

Svarta solglasögon från Carin Wester 

Svarta solglasögon från Carin Wester. Klicka på biden och kom direkt till produkten.Svarta solglasögon från Carin Wester. Klicka på biden och kom direkt till produkten.Svarta solglasögon från Carin Wester. Klicka på biden och kom direkt till produkten.
Svarta solglasögon från Carin Wester. Klicka på biden och kom direkt till produkten.

Svarta solglasögon i snygg cat-eye modell och med CW-logga på sidorna. Solglasögon Skye från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Vårens sötaste vita blus 

Vit blus med volanger från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Vit blus med volanger från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Vit blus med volanger från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Vit blus med volanger från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Vit kortärmad blus med snygg volangdetalj framtill och vidd i ärmarna. Gjord i 100 % viskos - så snygg till dressade byxor och kavaj! (Eller jeans!) Blus Allie från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Svart bucketbag till budgetpris 

Bucketbag från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Bucketbag från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Bucketbag från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Bucketbag från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Svart bucket bag i fuskskinn i perfekt storlek - inte för liten och inte för stor och tung. Perfekta vårväskan! Bucket bag Carla från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Kleinblå flowig blus från Carin Wester 

Blå långärmad blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blå långärmad blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blå långärmad blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Blå långärmad blus från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Blå långärmad blus med snygg v-ringning i viskosmix. Oversize i modellen, så bär den som den är eller bär en polo under under kallare dagar. Blus Celeste från Carin Wester. Mer info och köp här - (länk till Åhléns.)  

Klassiska svarta kostymbyxor 

Svarta kostymbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Svarta kostymbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Svarta kostymbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Svarta kostymbyxor från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Kostymbyxan är en av vårens starkaste trender och Carin Westers modell har stretch i sig, hög midja och pressveck - tidlösa och klassiska (och till budgetpris!). Byxa Madison. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Grön väska i crossbody-modell 

Grön axelremsväska från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Grön axelremsväska från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Grön axelremsväska från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Grön axelremsväska från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Vilken färgklick! Axelremsväska i läderimitation i härlig vårgrön färg. Axelremsväska Mix green från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Ribbstickad tröja i grått från Carin Wester 

Grå stickad tröja från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Grå stickad tröja från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Grå stickad tröja från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Grå stickad tröja från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Stickad tröja i snygg grå nyans och med ribbstickade detaljer i 100 % bomull. En stickad tröja hör verkligen våren till! Tröja Milou från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Svart jacka i fuskskinn 

Svart skinnjacka från Carin Wester.Svart skinnjacka från Carin Wester.Svart skinnjacka från Carin Wester.
Svart skinnjacka från Carin Wester.

Svart skinnjacka i läderimitation i snygg stilren modell. Jacka Stanton från Carin Wester. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Blommig klänning i boho-stil 

Blommig klänning från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blommig klänning från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.Blommig klänning från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.
Blommig klänning från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Bohoinspirerad klänning med blommönster, volang och vidd i ärmarna. Perfekta vårklänningen! Klänning Hey i 100 % bomull. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

LÄS MER: Modechefen: 10 nyckelplagg för våren 2021!