Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TT, Victoria Beckham

Nytt! Så här ser Victoria Beckhams första monogrammönster ut

Louis Vuitton, Celine, Gucci … Och nu Victoria Beckham! Nu har märket startat av ex-Posh Spice också skaffat ett monogrammönster. ”Jag tycker inte om monogrammönster, så det var en utmaning”, säger Victoria Beckham själv. 

Modevärlden har flera kända monogrammönster – Louis Vuitton och Gucci är två av de mest kända. Båda dessa har många, många år på nacken, men det hindrar inte mycket yngre märken att även de försöka sig på att etablera ett mönster som signalerar varumäkret utan logo. 

Med den kommande Pre fall 2022-kollektionen (i butik under våren) så har Victoria Beckham tagit fram ett eget monogrammönster – för första gången. 

Jag har aldrig varit en person som har burit stora logos, inte David heller.

I monogrammönstret ser man Victoria Beckhams initialer. 

I en intervju för brittiska Vogue bekänner Victoria att hon personligen inte tycker om monogrammönster. 

– Jag har aldrig varit en person som har burit stora logos, inte David heller, säger hon och menar att just därför var det en utmaning att själv arbeta fram ett monogrammönster. 

– Hur gör vi detta på ett elegant, sofistikerat och tidlöst sätt som vi kan bibehålla? Jag är inte intresserad av att skapa något som endast bärs en gång, säger hon och berättar att plaggen är gjorda av viskostwill. 

Victoria Beckham pre fall 2022 Foto: Victoria Beckham

Till brittiska Vogue säger hon att hon är nöjd med resultatet. 

– Det är ett sådant subtilt monogrammönster att det känns som ett print. Jag har velat göra det här länge, men det handlade om att hitta ett sätt att göra det på. 

Hon hintar om att det snart kommer en väska med mönstret och på frågan om hon är redo att se folk på gatan täckta av hennes initialer svarar hon: 

– Jag tycker det är så chict, så den som bär det kommer att se ut som den chicaste av människor!

LÄS MER: Är Louis Vuittons 21 år gamla väska nästa it-bag? 

LÄS MER: Charlotte Perrelli i lyxklänning à la Kate Middleton