Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Wakakuu släpper höstkollektion med fokus på basgarderoben.Wakakuu släpper höstkollektion med fokus på basgarderoben.Wakakuu släpper höstkollektion med fokus på basgarderoben.
Wakakuu släpper höstkollektion med fokus på basgarderoben. Foto: Wakakuu

Wakakuu släpper höstkollektion med basgarderob och kashmir i fokus

Kashmir och tidlösa plagg som platsar i basgarderoben står i fokus när Wakakuu Icons släpper sin höstkollektion för 2020.

2020 har blivit synonymt med hemmajobb för många – och det har Wakakuu haft i åtanke inför sin höstkollektion 2020. Webbshopens eget märke lanserades förra året med syfte att vara perfekta byggstenar till en komplett basgarderob, och nu är bekväma plagg i kashmir i fokus inför hösten.

LÄS OCKSÅ: Soft Goat släpper kashmirkollektion inspirerad av Paris

Kashmir är en av huvudsakerna i Wakakuus höstkollektion. Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.Kashmir är en av huvudsakerna i Wakakuus höstkollektion. Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.Kashmir är en av huvudsakerna i Wakakuus höstkollektion. Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.
Kashmir är en av huvudsakerna i Wakakuus höstkollektion. Klicka på bilden och kom direkt till plaggen. Foto: Wakakuu

Kollektionen består av flera kashmirplagg som går att bära både till fest och till hemmakontoret – allt från en figurnära polotopp till en casual off shoulder-tröja. Matcha avslappnad med kashmirbyxorna för en ledigt lyxig look eller bär upp med satinkjolen för en välklädd feststil. 

Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.Klicka på bilden och kom direkt till plaggen.
Klicka på bilden och kom direkt till plaggen. Foto: Wakakuu

Jordnära toner möter mjuka material – men med kollektionen bjuder också på en festlig edge. Bland de mer uppklädda plaggen finns flera knytblusar och skjortor – också de i tidlösa basfärgerna svart, grått, vitt och brunt. Och oavsett plagg löper bekvämlighet och basgarderobshjältar som en röd tråd genom kollektionen. Plaggen kostar från 399 kronor och uppåt och finns att köpa på Wakakuu. Spana in hela kollektionen här!

Klicka på bilden och kom direkt till kollektionen.Klicka på bilden och kom direkt till kollektionen.Klicka på bilden och kom direkt till kollektionen.
Klicka på bilden och kom direkt till kollektionen. Foto: Wakakuu