Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Moderedaktör Lina Johansson väljer ut sina tre favoritjackor till våren 2023.Moderedaktör Lina Johansson väljer ut sina tre favoritjackor till våren 2023.Moderedaktör Lina Johansson väljer ut sina tre favoritjackor till våren 2023.
Moderedaktör Lina Johansson väljer ut sina tre favoritjackor till våren 2023.

Moderedaktören: ”3 tunna jackor jag vill bära i vår”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: tunna vårjackor utvalda av DV:s moderedaktör Lina Johansson.

Våren hänger inte längre i luften utan den är här! Jag längtar efter att bära de här tre favoritjackorna i vårsolen. Jag väljer klassiska jackor med trendiga twistar som höjer modegraden.

Jacka från Cos

En militärgrön jacka i cargomodell känns helt rätt för våren 2023. Samtidigt som den har de klassiska elementen så gör fickorna att den höjer modegraden.
ANNONS köp här (länk till Cos)  

LÄS MER: Cargo-modet: Läs allt om fickornas revansch! 

Jacka från Arket

En beige oversize-jacka är helt min melodi! Kul med en kort variant av trenchcoaten och med snygga detaljer vid ärmsluten och dolda tryckknappar blir den en riktig vinnare.
ANNONS köp här (länk till Arket) 

Trenchcoat från Rodebjer

En klassisk trenchcoat funkar alltid, vår efter vår och är definitivt min go to-modell på vårkappa. Om jag inte går för en klassisk beige så väljer jag en rutig som verkligen drar blickarna till sig men samtidigt känns väldigt tidlös.
ANNONS köp här (länk till Rodebjer) 

 

LÄS MER: Vårens jackor 2023 – hitta din favorit 

LÄS MER: Redaktören väljer: 3 löparjackor som får träningen att hända