Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Weronika Bela

Moderedaktören: ”3 tunna jackor som får mig att längta efter våren!”

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Idag: tunna vårjackor utvalda av DV:s moderedaktör Marika Agestam Cederlund.

Marika Agestam Cederlund
”Den tidiga vårvärmen börjar verkligen kännas av i Stockholm där jag bor! Tillsammans med blomknoppar och solglasögon så hör tunna jackor till de största vårtecknen. Jag är ute efter en avslappnad modell som jag bär lager på lager i väntan på den riktiga värmen.”

Vit denimjacka, Filippa K

”En oversize denimjacka i lite längre modell och med skärp som markerar midjan. Den här jackan har den perfekta balansen mellan coolness och elegans och jag bär den gärna så som Filippa K stylat den – till vita jeans och svart, kroppsnära t-shirt. Slänger även på ett grovt kedjehalsband och massor av ringar för att lyfta looken ytterligare.” Mer info, köp här (länk till Filippa K). 

Bomberjacka, & Other Stories

”Här har vi en modell som får göra comeback i min garderob i vår. Avslappnad, sportig, bekväm och cool – bomberjackan har allt man kan önska från en vårjacka och jag älskar den mörkbruna färgen som drar ned lite på sportigheten och ger en mer elegant look.” Mer info, köp här (länk till & Other Stories). 

Tunn ulljacka, Arket

”Avslappnad ulljacka i kort och oversize modell. Kragen blir till stora slag när jackan bärs öppen och i stängt läge så värmer kragen hela vägen upp till hakan. En tidlös och supersnygg modell som gärna får bli en del av mitt basgarderobsutbud för många vårar framåt. Jag bär den helst till loafers, raka denim och oversize läderväska.” Mer info, köp här (länk till Arket). 

Fler handplockade shoppingtips från redaktionen hittar du här!