Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Stilsäkra mysplagg hemma? Ja, tack! Inspireras av toppmodellen Adut Akechs lediga stil.Stilsäkra mysplagg hemma? Ja, tack! Inspireras av toppmodellen Adut Akechs lediga stil.Stilsäkra mysplagg hemma? Ja, tack! Inspireras av toppmodellen Adut Akechs lediga stil.
Stilsäkra mysplagg hemma? Ja, tack! Inspireras av toppmodellen Adut Akechs lediga stil. Foto: Jason Lloyd-Evans

Håll stilen på hemmakontoret – 15 sköna mysplagg vi gärna klär oss i just nu

Med ändrade arbetsförhållanden för många av oss vill vi självklart fortsätta att arbeta hemifrån med stil. Vad passar då bättre än att investera i eleganta och stilsäkra mysplagg? Modechef Lisa Pettersson guidar dig till vårens bästa köp.

Dessutom ligger det väldigt i tiden med funktionella mysplagg. För ett par år sedan kom boomen med att alla skulle bära pyjamasset till vardags. Sportplaggen har revolutionerat och idag är det lika vanligt att se sneakers på catwalken som ett par höga klackar.

LÄS MER: 11 stilrena mjukis-set som lyfter din hemmastil 

Pyjamas på stan kanske låter galet – men faktum är att det är riktigt trendigt. Inspireras själv av stilproffsen.Pyjamas på stan kanske låter galet – men faktum är att det är riktigt trendigt. Inspireras själv av stilproffsen.Pyjamas på stan kanske låter galet – men faktum är att det är riktigt trendigt. Inspireras själv av stilproffsen.
Pyjamas på stan kanske låter galet – men faktum är att det är riktigt trendigt. Inspireras själv av stilproffsen. Foto: Jason Lloyd Evans / Damernas Värld

Vår syn på bekväma plagg har förändrats samtidigt som leggings, hoodies och överdimensionerade plagg fått stjärnstatus. Min egen favorit är det stickade kashmirsetet, som alltid får mig att alltid känna mig uppklädd, vare sig det är framför datorn i den nya hemmakontorsmiljön, eller framför tv:n på en fredagskväll. 

LÄS MER: 20 julklappar till hemmet under 500 kr. 

Stilsäkra mysplagg till våren 2020

Stiltips: våga experimentera med dina sköna mysplagg. Känns det ovant att gå ut i en hel joggingdress kan du smygstarta med att byta ett av dina plagg i din dagliga look till ett mysplagg. Stickade tröjan och den volumiösa kavajen bär du lätt till ett par leggings eller collegebyxor, tracksuiten får extra stilpoäng under en funktionsjacka som sedan matchas med ett klassiskt ytterplagg som trenchcoaten eller kashmirkappan. 

1. Topp med det lilla extra

Lyxigaste känslan får du med denna ribbade topp från Wera. Passar lika bra till mysbyxor på dagen som till kjol och klackar på julmiddagen. Läs mer och köp här.  

Ribbad topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Ribbad topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.Ribbad topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.
Ribbad topp från Wera. Klicka på bilden och kom direkt till toppen.

2. Värmande skjorta

Skjortjacka av återvunnen ull & Other stories. Ett plagg som piggar upp din hemmagarderob. Läs mer och köp här.  

Ullskjorta från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Ullskjorta från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Ullskjorta från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Ullskjorta från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

3. Stickad kofta

Denna mysiga stickade kofta från Y.A.S kan man använda året om. Läs mer och köp här.  

Stickad kofta från Y.A.S. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Stickad kofta från Y.A.S. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Stickad kofta från Y.A.S. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.
Stickad kofta från Y.A.S. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.

4. Elegant linne

Glansigt linne från Ellos som passar perfekt till ett par leggings och en kavaj. Läs mer och köp här. 

Linne frånEllos. Klicka på bilden och kom direkt till linnet.Linne frånEllos. Klicka på bilden och kom direkt till linnet.Linne frånEllos. Klicka på bilden och kom direkt till linnet.
Linne frånEllos. Klicka på bilden och kom direkt till linnet.
Stylisten Maria Montti är expert på att klä sig i snygga och bekväma plagg.Stylisten Maria Montti är expert på att klä sig i snygga och bekväma plagg.Stylisten Maria Montti är expert på att klä sig i snygga och bekväma plagg.
Stylisten Maria Montti är expert på att klä sig i snygga och bekväma plagg.

5. Sportiga träningsbyxor

Träningsbyxor från Acne Studios. Gör sig bäst till sneakers och vit t-shirt. Läs mer och köp här. 

Sweatpants av bomull från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Sweatpants av bomull från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.Sweatpants av bomull från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.
Sweatpants av bomull från Acne Studios. Klicka på bilden och kom direkt till byxan.

6. Figurnära kavaj

Vårens snyggaste kavaj kommer från & Other Stories. Värt att investera i om du inte äger en kavaj. Läs mer och köp här.  

Ullkavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Ullkavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Ullkavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.
Ullkavaj från & Other Stories. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.

LÄS MER: UTVALT! 10 BEKVÄMA OCH ELEGANTA HOODIES 

 

7. Den lilla svarta

Stilfull vadlång klänning från Stylein. Läs mer och köp här.  

Snygg långklänning från Stylein. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Snygg långklänning från Stylein. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Snygg långklänning från Stylein. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Snygg långklänning från Stylein. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.

8. Luvtröja

Extra lyxig myskänsla blir det med denna stickade luvtröja från Cos. Läs mer och köp här.  

Lyxig luvtröja av kashmir. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Lyxig luvtröja av kashmir. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.Lyxig luvtröja av kashmir. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.
Lyxig luvtröja av kashmir. Klicka på bilden och kom direkt till koftan.

9. Mysig pyjamas

Att få bära pyjamas till vardags är bästa pyjamaspartyt! Denna från La Redoute vill vi gärna strosa runt i hemma. Läs mer och köp här.  

Värmande pyjamas från a Redoute. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Värmande pyjamas från a Redoute. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.Värmande pyjamas från a Redoute. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.
Värmande pyjamas från a Redoute. Klicka på bilden och kom direkt till pyjamasen.

10. Poncho

Elegant och mysig på samma gång är denna poncho från Joseph. Läs mer och köp här.  

Elegant poncho från Joseph. Klicka på bilden och kom direkt till ponchon.Elegant poncho från Joseph. Klicka på bilden och kom direkt till ponchon.Elegant poncho från Joseph. Klicka på bilden och kom direkt till ponchon.
Elegant poncho från Joseph. Klicka på bilden och kom direkt till ponchon.

11. Chic träningstopp

Träningstopp från Arket är så snygg att du gärna använder den till vardags. Testa att styla den med en kavaj. Läs mer och köp här.  

Bekväm träningstopp från Arket. Klicka på bilden och ko direkt till toppen.Bekväm träningstopp från Arket. Klicka på bilden och ko direkt till toppen.Bekväm träningstopp från Arket. Klicka på bilden och ko direkt till toppen.
Bekväm träningstopp från Arket. Klicka på bilden och ko direkt till toppen.

12. Elegant nattskjorta

Luftig nattskjorta från Bonetine passar lika bra nattetid som att mysa runt i hemma i vinter.ger . Läs mer och köp här.

Lyxig nattskjorta av siden satin. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Lyxig nattskjorta av siden satin. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.Lyxig nattskjorta av siden satin. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.
Lyxig nattskjorta av siden satin. Klicka på bilden och kom direkt till skjortan.

13. Tofflor med ha begär

Snygg från topp till tå blir du i dessa färgglada tofflor från JW Anderson. Läs mer och köp här.  

Trendiga tofflor från JW Anderson. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.Trendiga tofflor från JW Anderson. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.Trendiga tofflor från JW Anderson. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.
Trendiga tofflor från JW Anderson. Klicka på bilden och kom direkt till tofflorna.

LÄS MER: 5 plagg som måste finnas i en garderob enligt Anna Wintour. 

14. Leggings

Användbara och praktiska är dessa leggings från Filippa K. Addera under maxiklänningen eller passa på att träna lite mellan arbetspassen. Läs mer och köp här.  

Sköna leggings från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Sköna leggings från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Sköna leggings från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Sköna leggings från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

15. Snygg luvtröja

Luvtröja från Filippa K. Ett garanterat köp som aldrig blir omodernt. Läs mer och köp här.  

Hållbar luvtröja från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Hållbar luvtröja från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.Hållbar luvtröja från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.
Hållbar luvtröja från Filippa K. Klicka på bilden och kom direkt till tröjan.

AV LISA PETTERSSON