Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Narciso Rodriguez för Lindex

Den amerikanska designern Narciso Rodriguez designar en exklusiv kollektion, Pink Collection för Lindex. 

"Vi valde Narciso Rodriguez som designer för Pink Collection då vi tror att hans skräddade och kvinnliga plagg och unika förmåga kommer att uppskattas av våra kunder", säger Göran Bille, VD på Lindex.

Narciso Rodriguez har två gånger i rad vunnit det prestigefyllda designpriset Council of Fashion Designers of America och kan skryta med att kända kvinnor som Michelle Obama, Sarah Jessica Parker, Rachel Weisz och Jessica Alba gärna bär hans plagg.

Det är första gången som Lindex gör ett samarbete med en internationell designer och kollektionen blir startpunkten för Lindex ökade engagemang för kampen mot bröstcancer. 10 procent av försäljningspriset kommer oavkortat att gå till Cancerfondens bröstcancerforskning.

"Jag tycker att Pink Collection är ett jättebra initiativ och jag hoppas många kvinnor kommer att uppskatta det jag gör för Lindex och själva vilja bidra till insamlingen till bröstcancerforskningen", säger Narciso Rodriguez.

Kollektionen börjar säljas den 1 oktober i Lindex samtliga butiker i Sverige, Norge och Finland samt i utvalda butiker på Lindex övriga marknader.