Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nelly firar 15 år med jubileumskollektion – frontas av Kenza

Kollektionen Fondazione Nelly karaktäriseras av starka kontraster mellan punk och glamour – och sätter den självständiga kvinnan i fokus.

E-handelssajten Nelly.com fyller 15 i år och firar detta genom att lansera en jubileumskollektion som frontas av designern 

Kenza Zouiten, influencern Alice Stenlöf och artisten Imenella.

Kollektionen Fondazione Nelly består av starka kontraster mellan punk och glamour, med den självständiga och politiska kvinnan som musa. Nyckelplagg är kaxiga byxor och klänningar av PU-läder (i både matta, glansiga och mönstrade strukturer), statementklänningar med puffaxlar av mesh och organza, men även mer nedtonade stickade tröjor och mysplagg till vardags, toppat med strassmycken.

Kollektionen frontas av influencern Alice Stenlöf, designern Kenza Zouiten och artisten Imenella.Kollektionen frontas av influencern Alice Stenlöf, designern Kenza Zouiten och artisten Imenella.Kollektionen frontas av influencern Alice Stenlöf, designern Kenza Zouiten och artisten Imenella.
Kollektionen frontas av influencern Alice Stenlöf, designern Kenza Zouiten och artisten Imenella.

Färgskalan går mycket i svart men även grått, cremevitt och beige, med inslag av trendfärgen rosa och mönster som rutigt och leopard.

– Vi är så stolta att presentera en jubileumskollektion som verkligen andas Nelly! Flera element som alltid varit signifikativa för Nellys estetik ­– så som ”little black dress”, partyklackar eller läderbyxan – återfinns i nya, uppdaterade silhuetter och fortsätter som storfavoriter i Nelly-kundens garderob, säger Madeleine von Schedvin, designchef.

LÄS MER: Isabella Löwengrip och Stylein släpper kollektion med Ellos – se plaggen här

Spana in Fondazione Nelly-kollektionen här

Resten av plaggen hittas på Nellys hemsida.

LÄS MER: Höstmodet från H&M är här! Nu släpps nya Studio A/W19-kollektionen