Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

NY BLOGG PÅ DV: Emma Wiklund

Damernas värld presenterar stolt vår nya gästbloggare, tillika omslagsmodell, här på Damernas.se: Emma Wiklund

Den världskända modellen kommer att blogga här på Damernas.se  under hela januari och februari. 

I bloggen får vi följa Emma i både vardag och jobb, och kanske får vi vara med när hon kommenterar vilt hur mycket bättre hon skulle ha dansat i "Let's dance" eller se hur hon handskas med sin enda last ... 

Foto: Andreas von GegerfeltDu kommer blogga på Damernas under januari och februari, vad kommer vi få läsa om? - Det blir allt från jobb, träning, mode och skönhet i en salig blandning. Och en massa andra funderingar som jag har. Det är första gången jag bloggar så det blir en ny erfarenhet för mig. Kul!

Hur ser en dag ut i ditt liv?  - Ingen dag är den andra lik, men morgnarna brukar vara desamma. Jag går upp innan familjen vaknar, kollar mejl, fixar frukost, läser tidningen och väcker sedan resten. Barnen ska till skolan och sedan jobbar jag. En dag kan innehålla allt ifrån utbildning av Åhlens personal om Emma S. till föreläsningar, plåtningar, tråkigt pappersarbete, radiouppdrag, bestämma dofter med mera. På kvällarna brukar barnen ha någon aktivitet, sedan är det mat, TV, natta och sedan jobba lite igen ... Brukar komma i säng runt 23.

Du har ju startat hudvårdsmärket Emma S, hur kom du på idén?- Tanken var att ta fram en hudvårdsserie baserad på de produkter jag själv alltid använt. Lite mera medicinska, mycket effektiva, fräscha dofter, bra förpackningar. MEN inte för dyra. Min erfarenhet är att dyrt absolut inte alltid är bäst. Under mina modellår använde jag många produkter som jag kunde hitta på franska apotek och det är dem som jag har fortsatt att använda.

Vad har du för intressen?- Jag gillar att träna på gym, läsa böcker, springa och sedan har jag en dröm om att jag kanske kan få lite grönare fingrar en dag ... Sedan gillar hela familjen att åka skidor och resa överhuvudtaget. 

Har du någon hemlig skill? - Hm, jag talar schweizertyska. Och jag kan sticka. Men det var länge sedan jag gjorde något av dem. 

Vad gör du helst en fredagskväll?- Jag tittar på "Let's Dance" med min dotter och kommenterar vilt hur mycket bättre jag skulle dansat. Sedan brukar vi härma framför teven. Himla trevligt.

Var hittar man dig en söndagseftermiddag? - På simskola med barnen. Eller på gymmet. Eller på landet. Eller framför datorn.

Favoritdesigner? - Jag har alltid gillat Prada. Jag har också en hel del från Acne. 

Favoritplats?-  Marrakesh. Marocko har alltid varit en favorit. Och så gillar jag min Hästen säng.

Fortsätt meningen: Kan inte leva utan ... - Min familj och torr champagne.

Kan du beskriva din stil? - Ganska enkel och maskulin. Less is more för mig i alla fall.

Har du några hemliga laster? - Angry Birds....Vad drömmer du om?- Angry Birds....

I nya numret av Damernas värld kan du läsa en lång intervju med Emma Wiklund. Missa inte!

SPANA IN EMMA WIKLUNDS BLOGG HÄR