Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nytt designsamarbete på La redoute

Det franska modeföretaget La Redoute lanserar spännande designsamarbeten på rullande band. Genom åren har de bland annat gjort kollektioner tillsammans med Jean-Paul Gaultier, Victor & Rolf, Sonia Rykiel, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld och Issey Miyake.
Tidigare i år presenterade hela tre nya designsamarbeten med Anthony Vaccarello, Athé Vanessa Bruno och Madame á Paris.
Men det tar inte slut där ...
Nu lanserar nämligen La Redoute ännu en exklusiv och färgsprakande samarbetskollektion, denna gång med avstampt i den bohemiska stilen.

Kollektionen är skapad av det franska varumärket Antik Batik som grundades för tjugo år sedan av Gabrielle Cortese. Sedan dess har Gabrielle Cortese varit förknippad med en bohemisk chic livsstil. Hon inspirerades av den moderna vagabonden, resor till Indien, Bali, Tanger, Ibiza och sin egen uppväxt i Italien när hon skapade kollektionen till La Redoute. Och den är fylld av färg och bohemiska influenser.

I Antik Batiks kollektion finns lila, blå och gröna toner, broderade mönster, fransar, tunna klänningar, långa kjolar, flätade skärp och tofsprydda sandaler. Allt som den moderna vagabonden behöver.
Kollektionen finns på laredoute.se och priserna ligger mellan 299 och 1199 kr. 

Klicka på bilderna för att se hela kollektionen 

AV: Rebecka Wållgren