Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nytt svenskt modemärke: And Yellow Paper

Damernas.se är stolta över att presentera ett nytt svenskt modemärke, And Yellow Paper. Designern bakom märket, Robert Gül, har tidigare varit designassistent på J. Lindeberg och H&M och han var med i TV3:s "Fashion House" som sändes 2003/2004. 

And Yellow Papers vår- och sommarkollektion 2012 ligger helt rätt i tiden. Här hittar du så väl trendiga färgblock som chiffongdetaljer. Mycket av designen bygger på starka färgkontraster som till exempel nude och svart, svart och cerise, gult och vitt. Klänningarna har en stark silhuett med färg- och materialkontraster, allt skapat med en elegant finess.
Så här säger And Yellow Papers designer, Rober Gul, om vår- och sommarkollektionen:
- För den här kollektionen gick jag tillbaks till det arbetsätt jag är mest bekväm i att designa. När jag blandar tyger och färger i olika skärningar för att skapa intressanta ytor. Ett viktigt ord har varit ”Bravura” som oftast betyder briljans, djärvhet, teknisk skicklighet, mod och talang.

And Yellow Paper säljs i deras egna butik på Hornsgatan 29 A i Stockholm och på Meinto.se. Priserna ligger mellan 1 300 kr och 3 900 kr. 

Du kan se fler bilder ur And Yellow Papers vår- och -sommarkollektion genom att klicka på bilderna till höger.