Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Och finaste omslaget 2011 är ....

För att summera år 2011 bad Damernas.se er läsare att tycka till om årets alla omslag. Nu är ert favoritomslag framröstat. Det blev inget mindre än detta vitaminpiller, med modellen och DV-bloggaren  Emma Wiklund iklädd knallgul tröja från Filippa K

Damernas.se har frågat Emma Wiklund vad hon tycker om att hon pryder det vinnande omslaget:
 

Hur känns det att pryda det vinnande omslaget?

- Jag känner mig väldigt glad eftersom jag aldrig lyckas vinna någonting i vanliga fall. Roligt att läsarna tyckte om det. 

Varför tror du just det omslaget vann?

- Andreas von Gegerfeld är en underbart duktig fotograf, Sara Denmna som gjorde hår och make-up är fantastisk och så tror jag att den Gula Filippa K tröjan lös upp lite. Man blir liksom glad av den. 

Minns du något från plåtningen?

- Vi var i en studio på Norrtullsgatan och jag minns att jag inte hade sovit särksilt bra under natten för att Elis var sjuk. Jag var liksom så där lite lagom trött och avslappnad vilket gjorde att det blev en speciell känsla. Det var också ganska kallt i studion eftersom vi plåtade på vintern. Det var också en ganska snabb fotografering just för att Elis var sjuk och jag ville skynda mig hem. 

Vad tycker du själv om omslaget?  

- Jag tycker väldigt mycket om det. Det är ett ärligt skratt, snyggt ljus och sen känns det härligt med den gula tröjan. Det är viktigt att komma ihåg att alla bilder är ett samspel och ett teamwork med fotograf, smink, hår, stylist och modell. Och vissa gånger klickar det helt enkelt bättre än andra. Det här var en sån där underbar plåtning då allt bara stämde. 

Tack för ett otroligt roligt år och för att ni var med och röstade fram just detta omslag som vinnare! 

Du kan se alla DV-omslag från 2011 här.