Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Kim Kardashian poserar med bar rumpa på senaste omslaget av Interview Magazine – i en helt ny look.Kim Kardashian poserar med bar rumpa på senaste omslaget av Interview Magazine – i en helt ny look.Kim Kardashian poserar med bar rumpa på senaste omslaget av Interview Magazine – i en helt ny look.
Kim Kardashian poserar med bar rumpa på senaste omslaget av Interview Magazine – i en helt ny look. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Oigenkännlig Kim Kardashian siktar på att välta internet – igen

Kim Kardashian välter internet (igen). Åtta år efter det ikoniska nakenomslaget för Paper Magazine, visar realitystjärnan sin berömda bakdel igen - den här gången nästintill oigenkännlig och för Interview Magazine. 

Nu visar realitystjärnan sin berömda bakdel igen - den här gången nästintill oigenkännlig och för Interview Magazine.Nu visar realitystjärnan sin berömda bakdel igen - den här gången nästintill oigenkännlig och för Interview Magazine.Nu visar realitystjärnan sin berömda bakdel igen - den här gången nästintill oigenkännlig och för Interview Magazine.
Nu visar realitystjärnan sin berömda bakdel igen - den här gången nästintill oigenkännlig och för Interview Magazine. Foto: Interview Magazine

Kim Kardashian, 41, frontar senaste numret av Interview Magazine i en helt ny look och är nästan oigenkännlig i sitt blonda hår, blekta ögonbryn och uppklippt hår. Men en kroppsdel känner vi igen, hennes berömda bakdel. På omslaget bär hon en Bottega Veneta-look i denim från topp till tå, med jeansen neddragna tillräckligt lågt för att visa upp rumpan – och hennes jockstrap. 

– Jag älskade det, sa Kim till tidningen om det överraskande underklädesvalet.

Och även hennes team verkar ha varit förvånade över att hon ville bära en jockstrap.

– Teamet sa nej till jockstrapen. Men jag mår bäst när jag ignorerar andra och gör vad jag vill. Så jag är glad att vi gjorde det, forsätter hon. 

2014 poserade Kim Kardashian för första gången med bar rumpa på det omskrivna Break the internet-omslaget för Paper magazine.2014 poserade Kim Kardashian för första gången med bar rumpa på det omskrivna Break the internet-omslaget för Paper magazine.2014 poserade Kim Kardashian för första gången med bar rumpa på det omskrivna Break the internet-omslaget för Paper magazine.
2014 poserade Kim Kardashian för första gången med bar rumpa på det omskrivna Break the internet-omslaget för Paper magazine. Foto: Paper Magazine

Kanske är det så att stjärnan siktar på att välta internet för andra gången. Det var 2014 som Kim Kardashian för första gången poserade med bar rumpa på ett tidningsomslag, nämligen det omskrivna Break the internet-omslaget för Paper Magazine. 

Stjärnan, som färgade sitt hår platinablont för hennes omdiskuterade Marilyn Monroe-ögonblick på årets Met Gala, behöll looken för omslaget – och till och med blekte ögonbrynen för att matcha håret. Och det verkar som att hon inte överger den blonda stilen riktigt än.

– Jag behåller det ett tag. Jag blir nog mörkhårig till hösten, för att jag inte vill skada mitt hår mer. Men jag tror att blondiner har roligare. Jag känner mig annorlunda i det, säger Kim. 

https://www.instagram.com/p/CiKwNOWO7nZ/?hidecaption=true

Kim illustrerade tidningsnumrets amerikanska tema med en stringtrosa prydd av den amerikanska flaggan, stylat med en läderjacka från Saint Laurent. 

Under intervjun berättar Kim även om sin rubrikskapande stil och hur hon lyckas ta sig ur sin komfortzon inför hennes kioskvältande röda mattan-looks.

– Jag litar på mig själv, jag vet vad som ser bra ut och jag vet vad som får mig att känna mig riktigt obekväm, säger hon. 

https://www.instagram.com/p/CiK-RbeuMgV/?hidecaption=true

– Och ibland ser det bra ut, och ibland inte, och du måste bara acceptera det. Det är inte så allvarligt. Jag bryr mig mycket, men jag kan inte heller låta det förtära mig. Ibland finns det dåliga vinklar, dålig belysning. Du kan inte kontrollera allt, fortsätter Kim. 

LÄS MER: Kim Kardashian i stor Vogue-intervju: ”Jag har valt mig själv”

LÄS MER:
Kim Kardashian tillbaka med nya hudvårdsmärket SKKN by Kim