Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Över 50 bilder från Bottega Venetas modevisning i London – så här vill du (snart) klä dig

Som alltid när trendskapande Bottega Veneta visar så står modevärlden stilla. Var det värt pausen? Skapa dig en egen uppfattning genom att se alla catwalkbilder – här!

Spänningen var, som alltid, olidlig inför Bottega Veneta Spring Summer 21-visning, som nu bytt namn till Salon 01:London. Modevisningen hölls på Sadler’s Wells Theatre i London inför några få kända namn – bland dem svenska artisten Neneh Cherry. Märket har sedan deras nuvarande chefdesigner Daniel Lee tillträdde gjort sig kända för att vara det ledande märket i fråga om att skapa skor och väskor som ”alla” vill ha, så det är inte en stor chansning att säga att du genom att studera bilderna nedan kommer att få en passning om hur modeprofiler (och du själv?) kommer att vilja klä dig inom kort.  

Kollektionen var, liksom de flesta vårkollektioner tycks vara, mycket inspirerad av den mycket speciella tid vi lever i nu

Kollektionen var, liksom de flesta vårkollektioner tycks vara, mycket inspirerad av den mycket speciella tid vi lever i nu. Bekväma skor och stickat var inslag som vi både tycker om och använder mer än någonsin just nu. 

FOTO: BOTTEGA VENETA

 

 

LÄS ÄVEN: MODEFROSSA! Nytt mode från Chanel – över 70 bilder från Paris