Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Pamela Anderson på catwalken för Hugo Boss.Pamela Anderson på catwalken för Hugo Boss.Pamela Anderson på catwalken för Hugo Boss.
Pamela Anderson på catwalken för Hugo Boss. Foto: TT

Pamela Andersons nya kärleksaffär med modevärlden

Från baddräkt på beachen till designerstass på catwalken. Den tidigare Baywatch-stjärnan Pamela Anderson är ett av de hetaste namnen på modemärkenas gästlista just nu. Och kärleken tycks besvarad.

Pamela Anderson visar vår- och sommarmode för Hugo Boss.Pamela Anderson visar vår- och sommarmode för Hugo Boss.Pamela Anderson visar vår- och sommarmode för Hugo Boss.
Pamela Anderson visar vår- och sommarmode för Hugo Boss. Foto: Scott Roth / TT NYHETSBYRÅN

När Baywatch-stjärnan Pamela Anderson, 55, intog catwalken tillsammans med supermodellen Naomi Campbell, 52, och visade vår- och sommarmode för Hugo Boss förra veckan blev modevärldens kärleksaffär med stjärnan officiell. 

Den 55-åriga skådespelaren – som är aktuell med Netflix-dokumentären Pamela, A Love Story i år – öppnade modeshowen i Miami och bar en monokrom outfit i form av en benvit skräddarsydd kostym i avslappnad stil. 

Pamela Anderson och Naomi Campbell på Hugo Boss visning i Miami.Pamela Anderson och Naomi Campbell på Hugo Boss visning i Miami.Pamela Anderson och Naomi Campbell på Hugo Boss visning i Miami.
Pamela Anderson och Naomi Campbell på Hugo Boss visning i Miami. Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News /SHUTTERSTOCK

Straxt därefter landade Pamela Anderson i London för ett Tommy Hilfiger-evenemang iklädd en 90-talsinspirerad look som ingav hopp om att det snart är vår på riktigt. Stjärnan bar en kamelfärgad minikjol med en enkelknäppt beige trenchcoat och en blå skjorta matchat med trendsäkra accessoarer – ett smalt skärp, kantiga solglasögon och svarta sandaler med remmar.

Pamela i en vårig 90-talsinpirerad look.Pamela i en vårig 90-talsinpirerad look.Pamela i en vårig 90-talsinpirerad look.
Pamela i en vårig 90-talsinpirerad look. Foto: TOLGA AKMEN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Desigern Tommy Hilfiger och modellen Jourdan Dunn tillsammans med Pamela Anderson i London.Desigern Tommy Hilfiger och modellen Jourdan Dunn tillsammans med Pamela Anderson i London.Desigern Tommy Hilfiger och modellen Jourdan Dunn tillsammans med Pamela Anderson i London.
Desigern Tommy Hilfiger och modellen Jourdan Dunn tillsammans med Pamela Anderson i London. Foto: TOLGA AKMEN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Mogna kvinnor i centrum

Pamelas intåg på modearenan går helt i linje med den 50 plus-trend vi nu ser i stort. På galor som Oscars och Golden Globe kammade mogna kvinnor nyligen hem de tyngsta priserna, och allt fler filmer, tv-serier – och varumärken – sätter 50 pluskvinnor i centrum. Erfarenhet är hett och får ta plats i populärkulturen och i modevärlden – och Pamela Anderson lär stå i centrum ett bra tag till. 

Pamela Anderson på Versaces stjärnspäckade höst- och vintershow 2023.Pamela Anderson på Versaces stjärnspäckade höst- och vintershow 2023.Pamela Anderson på Versaces stjärnspäckade höst- och vintershow 2023.
Pamela Anderson på Versaces stjärnspäckade höst- och vintershow 2023. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
I glänsande svarta fransar och med sin ikoniska 90-talshår uppsättning – Pamela Anderson är en av de hetaste namnen på modemärkenas gästlista just nu.I glänsande svarta fransar och med sin ikoniska 90-talshår uppsättning – Pamela Anderson är en av de hetaste namnen på modemärkenas gästlista just nu.I glänsande svarta fransar och med sin ikoniska 90-talshår uppsättning – Pamela Anderson är en av de hetaste namnen på modemärkenas gästlista just nu.
I glänsande svarta fransar och med sin ikoniska 90-talshår uppsättning – Pamela Anderson är en av de hetaste namnen på modemärkenas gästlista just nu. Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN

LÄS MER Helen Mirren, 77, skippar ”frisyrregeln”: ”Mitt långa hår är radikalt”

LÄS MER 50 plus: Mogna kvinnor tar över i Hollywood – prisas på årets galor