Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Jason Lloyd Evans

Trendiga och tidlösa pärlsmycken vi önskar oss i julklapp

Älskade pärlor! Vi kan inte få nog av alla snygga pärlhalsband och pärlörhängen som är så populära just nu. Den här säsongen får de klassiska pärlorna en mer lekfull silhuett, med organiska och unika former i skiftande storlekar. Här listar vi 10 snygga smycken med pärlor som vi gärna tar emot i julklapp! 

Pärlor är tidlösa och klassiska. Och numera är pärlsmycken mycket mer än bara en pärlcollier; de har en mer lekfull silhuett än vi har sett tidigare. Här är våra favoritsmycken med pärlor, både med äkta och syntetiska pärlor. Välj bland snygga pärlhalsband, pärlörhängen, armband och ringar: 

Halsband med pärlhänge

1. Pärlhalsband med stor, oregelbunden pärla i hänge. Finns i både silver- och guldkedja. Från Sophie by Sophie, mer info - köp här (länk till Åhlens).  

2. Halsband med pärlberlock. Baroquepärla med safirer och grön tsavorit från Jane Koenig. Mer info – köp här (länk till Åhlens).  

Armband med pärlor

3. Pärlarmband från Edblad i rostfritt stål och med fem sötvattenspärlor. Tidlöst och otroligt bärbart till vilken outfit som helst. Perla bracelet multi steel har en justerbar längd. Mer info och köp här, (länk till Edblad.)  

Pärlarmband EdbladPärlarmband EdbladPärlarmband Edblad
Pärlarmband Edblad

 

4. Stelt armband med pärlor i vardera änden. Classic petit bracelet från Caroline Svedblom är tillverkat i mässing och har 18 K guldplätering. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Armband med pärlor Caroline SvedblomArmband med pärlor Caroline SvedblomArmband med pärlor Caroline Svedblom
Armband med pärlor Caroline Svedblom

Stylingtips!

Var inte rädd för att ösa på med smycken. För en trendig och lekfull look, bär dina pärlsmycken ihop med guldsmycken. Ju flera ringar och halsband desto bättre.

 

Pärlörhängen – måste inte komma i par 

5. Pärlörhänge från svenska Maria Nilsdotter. Silver eller guldpläterat silver med en sötvattenspärla, genomborrad och som sitter på en tjock hoop. Säljs inte som par, utan styckevis. Klassiskt med en modern twist! Mer info och köp här (länk till Maria Nilsdotter.)  

6. Pärlor och kristaller. Creoler med ett band av kristaller med en hängande pärla.  Tillverkad utav mässing och förgylld med rhodium. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

Ringar med pärlor

7. Maffig pärlring från KumKum! Sötvattenspärlor, zirkon och sterlingsilver med 18 karats guldplädering. Läs mer och köp här (länk till KumKum) 

8. Pärlring. Ringen från Maria Nilsdotters Midsommar-kollektion är handgjord i silver och prydd med en sötvattenspärla. Mer info och köp här (länk till Maria Nilsdotter.)  

Klassisk pärlcollier 

9. Pärlhalsband i form av en klassisk collier - fast i ny uppdaterad version. Oregelbundna pärlor för en mer organisk look. Syntetiska pärlor - budgetvänliga! - från & Other Stories. Mer info och köp här (länk till & Other Stories.) 

10. Pärlhalsband med kedja från Sophie by Sophie. Halsbandet är 46 cm långt och gjort i silver med sötvattenspärlor - varje pärla är unik. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

LÄS MER ”Fina smycken under granen” – modechef Lisa Pettersson har valt sina favoriter
LÄS MER Världens bäst klädda kungligheter – 25 kvinnor att inspireras av