Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Prada x LG 3.0

Hör och häpna! Den tredje mobiltelefonen från PRADA i samarbete med LG är på ingång. Den första telefonen i samarbetet, PRADA Phone by LG 1.0 var en av marknadens första mobiltelefoner med koppling till ett modehus. Samarbetet blev en succé och telefonen var en av de första mobiltelefonerna med full touchscreen. 

I slutet på januari väntas alltså den tredje versionen, PRADA Phone by LG 3.0, komma till Norden. Telefonen stegar framåt rent tekniskt och satsar på design även inuti telefonen där mjukvaran rent färgmässigt går i sann Pradaistisk anda, svart och vitt. Vissa stilavvikelser förekommer samtidigt som telefonen använder sig av det etablerade Android-systemet. 

PRADA som ju är ett av världens ledande modehus med varumärken som Prada och Miu Miu är känt för sina väskor, skor, kläder och accessoarer. Och LG som är en av världens främsta leverantörer inom hemelektronik, vitvaror och mobil kommunikation fortsätter alltså sitt populära samarbete inom mobilvärlden. Damernas.se tycker absolut att detta är en telefon att hålla utkik efter för alla fashionistas som vill unna sig en, stilmässigt, lyxigare mobiltelefon.   

Priset förväntas ligga på runt 5 500 kr.