Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: abaca press / Charles Guerin

Prinsessan Sofia fick en ny favoritfärg i New York

Prinsessan Sofia hade valt ett tydligt tema på packningen när hon och maken prins Carl Philip i veckan besökte New York: Vitt! 

New York fick finbesök den här veckan när det svenska prinsparet besökte staden som aldrig sover. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia var dock inte där på en nöjesresa, även om bilderna talar för att de kungliga verkligen njöt av sin resa, de var där och arbetade. World Dyslexia Assembly hålls i Lincoln Center i New York, vilket var destinationen för besöket. 

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip i New York. Foto: abaca press / Charles Guerin

Sofia hade verkligen hittat ett tema för sin New York-packning: Vitt var den färg som dominerade hennes outfits under de dagar prinsparet besökte denna inspirerande tillställning kring dyslexi som arrangeras av den internationella välgörenhetsorganisationen Made by dyslexia.

Foto: abaca press / Charles Guerin

Prinsessan hade valt norskt, finskt och – kul! – estniskt mode i vitt för resan. Dels en ny, söt klänning med skärp från norska klänningsmärket ByTimo. Klänningen har knappar fram och tyget har ett broderat mönster. 

https://www.instagram.com/p/CqoL59up7FI/

Hon bar även en cool kostym av det finska favoritmärket Andiata. Byxorna får en lite extra cool look då de har resår i midjan i stället för en vanlig linning.
LÄS MER Intervju med grundaren av prinsessornas favoritmärke

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip i New York. Foto: abaca press / Charles Guerin

Prinsessan bar även vitt under delar av den första dagen i New York – då i form av en jumpsuit från estniska märket Lilli Jahilo baserat i Tallinn.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia delade en bild när de mötte den brittiska prinsessan Beatrice i New York. Foto: Kungl. Hovstaterna

 

Då träffade man en annan kunglighet som deltog i konferensen: Drottning Elizabeths barnbarn prinsessan Beatrice

LÄS ÄVEN Kronprinsessan Victoria först med höstens trendfärg
LÄS ÄVEN
Prinsessan Sofias väskor – som du kan köpa!