Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Här är klänningen som bland annat kronprinsessorna Mette-Marit och Mary har som favorit i garderoben.Här är klänningen som bland annat kronprinsessorna Mette-Marit och Mary har som favorit i garderoben.Här är klänningen som bland annat kronprinsessorna Mette-Marit och Mary har som favorit i garderoben.
Här är klänningen som bland annat kronprinsessorna Mette-Marit och Mary har som favorit i garderoben. Foto: Stella Pictures

Prinsessornas favoritklänning – vem bär den bäst?

Den finns en specifik klänning som lyckats kamma hem rollen som ett kungligt nyckelplagg, och den kan också bli din. Här är klänningen som bland annat kronprinsessorna Mette-Marit och Mary har som favorit i garderoben. 

Få klänningar har gjort så många kungliga entréer som denna 50-talsinspirerade sommardröm från Beulah London. Klänningen känns både sofistikerad och glamourös – vilket är två viktiga ledord för en prinsessas garderob. Kungligheter som Mette-Marit, Mary och Kate bär vackert upp den – och alla med olika styling. Inspireras av deras sätt att bära den tidlösa klänningen här!

Kronprinsessan Mette-Marit 

Foto: Zabulon Laurent / ddp

Norska kronprinsessan Mette-Marit, här tillsammans med norska kronprinsen Haakon, bar den ljuvliga sommarklänningen i beige under French Open den 5 juni 2022 i Paris. 

Kronprinsessan Mary

Foto: SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News

Den danska kronprinsessan Mary besökte den 21 juni det danska residenset i Haag, Nederländerna. Dagen till ära bar hon den kungliga favoriten, även hon i beige, stylat med ett par eleganta slingbacks från Chanel, trendiga pärlor i öronen och guldsmycken. 

Foto: PPE / ddp

I år var inte första gången vi såg Mary i klänningen. Redan i juni 2020, när hon besökte Nationalhistoriska museet vid Frederiksborgs slott, bar hon sommardrömmen. Men då matchat med klassiska pumps i beige, minimalistiska armband i silver och färgstarka statement-örhängen. 

Hertiginnan Kate 

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / ddp

Inför en av Wimbledon-turneringens matcher 2021, föll Kates klädval på den populära klänningen. Men till skillnad från Mette-Marit och Mary, satsade hertiginna av Cambridge på den något mer färgstarka kulören i rosa – helt i linje med hennes brittiska elegans. 

Prinsessan Beatrice

Foto: Matt Dunham / TT NYHETSBYRÅN

Storbritanniens prinsessa Beatrice firade drottning Elizabeths storslagna platinajubileum i London, den 3 juni 2022, iklädd den glamourösa klänningen i blått. Ett säkert kungligt färgval!

Sophie Winkleman

Foto: NEIL HALL / EPA

 Sophie Winkleman, gift med Lord Frederick Windsor, har också gjort entré i klänningen i år – men i poppig fuchsia-färg. 

Här kan du köpa klänningen 

Vill du också äga säsongens kungliga klänning? Här nedan hittar du den exakta designen i olika färger. 

Klänning från Beulah London i tidlös vintagestil med modern twist. Går aldrig ur mode och kan överföras från generation till generation. Finns i rosa, beige och blått! Mer info och köp här (länk till Beulah London). 

LÄS MER: Glöm kungsblått – här är prinsessornas favoritfärg 

LÄS MER: Victorias blommiga sommar – här är en tillbakablick