Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rädda Barnen släpper höstkollektion

Nu släpper Rädda Barnen sin höstkollektion. Inredning, smycken och accessoarer från mer eller mindre kända designers finns till försäljning, där en stor del av intäkterna går till Rädda Barnens arbete för barns rättigheter. 

Nytt för i år är att modehuset Missoni Home deltar i samarbetet. Missoni har tagit fram en mjuk och färgstark pläd för ändamålet. Tidigare i år samarbetade modehuset med LIndex, men nu finns deras design även hos Rädda Barnen.

Men det är inte bara storheter som MIssoni som är med på samarbetet. På Rädda Barnens webbshop kommer du även att kunna hitta miniprints från Mini Empire, en kudde från det fantastiska märket Littlephant, illustrationer från The World Localgraphics och ett silverhalsband från Tivoli

– I Rädda Barnens webbshop är vi måna om att hitta nya aktuella produkter och designers som sticker ut och vågar gå sin egen väg. Det är viktigt för oss att designern har en tanke bakom sin produkt men också ett genuint engagemang för utsatta barn. Jag tycker att vi fått till den rätta mixen i höstens kollektion med både klassiska och fantasifulla produkter, säger Victoria Nordansjö, PR-ansvarig för Rädda Barnen, i ett pressmeddelande.

Totalt är det 27 nya produkter som släpps till försäljning. Vad säger du, är det något du tycker ser lockande ut?