Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Redaktionens val: Det här vill vi fynda på Black Friday-rean

Damernas Världs redaktion avslöjar vad de allra helst vill fynda under Black Friday 2021. På listan finns både inredning, mode och skönhet. 

Marika Cederlund, moderedaktör:

– Jag använder innetofflor varje dag under vintern, och nu är jag sugen på ett lyxigt par som gör pyjamaslooken till något som man lika gärna hade kunnat bära på stan. Dessutom prioriterar jag hög kvalitet då mina tidigare tofflor slitits ut alldeles för snabbt. Svenska Hums är ett märke som jag sneglat på av dessa anledningar, kanske slår jag till på dessa snyggingar med hundtandsmönster. Tofflor från Hums. Mer info och köp här (länk till Boozt).

Jonna Bergh, chefredaktör: 

– Jag skulle vilja fynda en stor, maffig resväska från Victorinox. Jag är besatt av resväskor och är efter pandemin så ressugen att jag knappt kan bärga mig förrän jag får komma i väg. Jag vill fira allt detta med att införskaffa en ny, fräsch och lyxig resväska som får sätta tonen för det nya året. Mer info och köp här (länk till Åhléns).

Nina Hampusson, inredningsredaktör:

– Jag längtar efter att få lysa upp mitt hem med en vacker lampa från Gubi – gärna till ett pris som passar min plånbok. Den här pendeln har två anpassningsbara skärmar som gör att ljuset kan riktas uppåt, nedåt eller asymmetriskt i rummet. En perfekt kombo av praktisk och snygg alltså! Mer info och köp här (länk till Royal Design).

Lisa Pettersson, modechef: 

– Jag kommer sitta redo att klicka hem en varm lång dunkappa som jag saknade förra året och den här vintern har jag bestämt mig för att inte frysa. Filippa K/Soft Sport har en som jag förälskat mig i. Håll nu tummarna att den inte redan är slut! Mer info och köp här (länk till Filippa K).

LÄS MER: Bästa fynden under Black Friday – Damernas Världs modechef tipsar

Anna Börjesson, shoppingredaktör:

– Jag kommer att hålla utkik efter en ny parfym, och håller alla tummar för att Le Labo:s doft Fleur D'Oranger finns att fynda. Har haft denna apelsinblomsdoftande ljuvlighet som mini under hösten och är helt besatt. Vill alltid gå runt och dofta medelhav och efterrätt.
Fleur d'oranger edp, 50 ml, Le Labo. Mer info och köp här (länk till Kicks).

Jenny Bergquist, innehållsredaktör magasin:

– Jag är en inbiten jeansbärare, men de senaste tio, femton åren har jag enbart använt svarta och riktigt mörkblå jeans, helt utan slitning. Nu har jag dock fått ett enormt sug efter ”vanliga” blåjeans, och har hittat ett par som tickar alla mina boxar: modellen Devine från House of Dagmar. Färgen är klockren, midjan aningen högre men inte superhög och dessutom är de croppade – vilket betyder att de på mina ganska korta ben blir perfekta i längden och jag slipper vika upp byxbenen. Mer info och köp här (länk till Wakaku).

LÄS MER: Black Friday + Black Week 2021 – alla reor och rabatter du borde ha koll på 

LÄS MER: Skönhetsredaktören: ”Beautyprodukterna du borde fynda på Black Friday”

LÄS MER: Inredningsredaktören: ”Drömköpen till hemmet på Black Friday”