Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Styla regnjackan stilsäkert i höst!Styla regnjackan stilsäkert i höst!Styla regnjackan stilsäkert i höst!
Styla regnjackan stilsäkert i höst!

Modechefen: ”Så stylar du regnjackan stilsäkert i höst”

Damernas Världs modechef Lisa Pettersson delar varje månad med sig av stylingtips och berättar om sin relation till signaturplagg som förgyller garderoben. Nu visar hur hon du bär regnjackan stilsäkert när hösten står för dörren.

Hösten är här med trender som modeskaparna vill att vi ska haka på, och vår uppgift som modemagasin är att rapportera om dessa till er, våra läsare. Sedan avgör man så klart själv om man vill följa dem slaviskt eller bara använda dem som inspiration till sin existerande garderob. Jag hör till dem som numera varken har lust eller tid att haka på alla trender som dyker upp. Jag har hittat min stil och känner mig trygg i att bära det som jag vet fungerar för mig. Trenderna är dessutom inte lika slående och överraskande som de var förr, och en hel del går glädjande nog på repeat, vilket rimmar bra med att många designers tänker mer hållbart. 

LÄS OCKSÅ: Snygga och tidlösa regnjackor – som nästan får oss att längta efter oväder

Med allt vad hösten innebär blir min investering i år en funktionell men samtidigt snygg regnjacka

Men när en ny säsong rullar i gång finns det självklart plagg som behöver bytas ut i garderoben. Med allt vad hösten innebär blir min investering i år en funktionell men samtidigt snygg regnjacka. Att funktionsplagg fått ett otroligt uppsving de senaste åren har väl inte undgått någon, och är det något plagg vi alla behöver är det ett som står emot höststormarna. Materialen har blivit bättre och designen matchar en modeintresserad kvinnas garderob. 

LÄS OCKSÅ: Årets mest stilsäkra gummistövlar 

Plagg måste kunna ha flera användningsområden så regnjackan använder jag till vardags även när det inte regnar med en minimalistisk och bekväm men elegant stil som både värmer och fungerar över många säsonger. Mitt stylingtips för denna månad är att markera midjan med ett snyggt bälte eller skärp och äga din stil. Ingen trend kan slå detta!

Regnjacka av polyurethan från Arket. Mer info – köp här (länk till Arket)

Regnjacka från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Regnjacka från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.Regnjacka från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.
Regnjacka från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till jackan.

Blus av 100% silke från Hope. Mer info – köp här (länk till Hope)

Blus av 100% silke från Hope. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.Blus av 100% silke från Hope. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.Blus av 100% silke från Hope. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.
Blus av 100% silke från Hope. Klicka på bilden och kom direkt till blusen.

Ribbad ärmlös klänning av viskos/polyamid By Malene Birger. Mer info – köp här (länk till By Malene Birger)

Ribbad ärmlös klänning av viskos/polyamid By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Ribbad ärmlös klänning av viskos/polyamid By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.Ribbad ärmlös klänning av viskos/polyamid By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen.
Ribbad ärmlös klänning av viskos/polyamid By Malene Birger. Klicka på bilden och kom direkt till klänningen. Foto: STEEN EVALD / Steen Evald

Toteväska av skinn från Balenciaga. Mer info – köp här (länk till MyTheresa)

Toteväska av skinn från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Toteväska av skinn från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Toteväska av skinn från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Toteväska av skinn från Balenciaga. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Boots av läder med gummisula, Vagabond. Mer info – köp här (länk till Ellos)

Boots av läder med gummisula, Vagabond. Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Boots av läder med gummisula, Vagabond. Klicka på bilden och kom direkt till skorna.Boots av läder med gummisula, Vagabond. Klicka på bilden och kom direkt till skorna.
Boots av läder med gummisula, Vagabond. Klicka på bilden och kom direkt till skorna.

 

Ribbstickad väst av merinoull, Tiger of Sweden. Mer info – köp här (länk till Tiger of Sweden)

Ribbstickad väst av merinoull, Tiger of Sweden. Klicka på bilden och kom direkt till västen.Ribbstickad väst av merinoull, Tiger of Sweden. Klicka på bilden och kom direkt till västen.Ribbstickad väst av merinoull, Tiger of Sweden. Klicka på bilden och kom direkt till västen.
Ribbstickad väst av merinoull, Tiger of Sweden. Klicka på bilden och kom direkt till västen.

Ribbstickade byxor av tencel/pbt/polyester/metallic, House of Dagmar. Mer info – köp här (länk till House of Dagmar)

Ribbstickade byxor av tencel/pbt/polyester/metallic, House of Dagmar. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Ribbstickade byxor av tencel/pbt/polyester/metallic, House of Dagmar. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Ribbstickade byxor av tencel/pbt/polyester/metallic, House of Dagmar. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Ribbstickade byxor av tencel/pbt/polyester/metallic, House of Dagmar. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

Klocka av stål med svart urtavla, 12 500 kr, Longines.

Klocka av stål med svart urtavla, 12 500 kr, Longines.Klocka av stål med svart urtavla, 12 500 kr, Longines.Klocka av stål med svart urtavla, 12 500 kr, Longines.
Klocka av stål med svart urtavla, 12 500 kr, Longines.

 Bälte av läder, Rodebjer. Mer info – köp här (länk till Wakakuu)

Bälte av läder, Rodebjer. Klicka på bilden och kom direkt till skärpet.Bälte av läder, Rodebjer. Klicka på bilden och kom direkt till skärpet.Bälte av läder, Rodebjer. Klicka på bilden och kom direkt till skärpet.
Bälte av läder, Rodebjer. Klicka på bilden och kom direkt till skärpet.

MER HÖSTMODE 2020: Höstens vackraste kappor – från budget till lyx