Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: DPA / IBL Bildbyrå

Review

Damernas Världs modechef, Martina Bonnier och Robert Nordberg, moderedaktör på Damernas Värld berättar vad de tyckte om kronprinsessans bröllopsklänning och valet av Pär Engsheden som designer.

"Jag tyckte klänningen var ljuvlig och passade Victoria så väl. Enkel och elegant med hög kvalitet, inga konstigheter, helt rätt och underbart. Jag har arbetat med Pär sedan första början. Han är den mest hövliga, ödmjuka person man kan tänka sig, diskret som få och en mästare på vad han gör. Han är en fröjd både yrkesmässigt och som person. Jag är så stolt att Victoria valde just Pär för att designa hennes klänning, säger Martina Bonnier", modechef på Damernas Värld.

"Jag tycker att snittet på klänningen var urtjusigt, klassiskt men samtidigt modernt. Den korta ärmen och den djupa ringningen var klädsam, även om det kanske bryter mot en mer tillknäppt och långärmad tradition. Smyckena var mycket smakfulla, väl avvägt. Slöjan var snyggt fäst i en vacker håruppsättning signerad Peter Andersson/Mikas för en fulländad elegans. Kronprinsessan kändes säker i sig själv, bekväm med uppmärksamheten, kär som attan i prins Daniel och snyggare än någonsin", säger Robert Nordberg, moderedaktör på Damernas Värld.