Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jessica Chastain glittrade och lyste upp den röda mattan på filmfestivalen i Venedig som i år innehöll få stora stjärnor.Jessica Chastain glittrade och lyste upp den röda mattan på filmfestivalen i Venedig som i år innehöll få stora stjärnor.Jessica Chastain glittrade och lyste upp den röda mattan på filmfestivalen i Venedig som i år innehöll få stora stjärnor.
Jessica Chastain glittrade och lyste upp den röda mattan på filmfestivalen i Venedig som i år innehöll få stora stjärnor.

Bäst klädda stjärnorna på filmfestivalen i Venedig

På grund av skådespelar- och manusförfattarstrejken i Hollywood blev årets upplaga av Venedigs filmfestival utan sin vanliga stjärnglans. Men vi har såklart ändå hittat några favoriter från den glamourösa röda mattan. 

Foto: F.ALTMANN/BABIRADPICTURE/SHUTTE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Wow! Den franska skådespelaren Isabelle Huppert tog röda mattan med storm iklädd metalliska Balenciaga-fransar från topp till tå. 

Foto: MARIO CARTELLI / AVALON / STELLA PICTURES/MARIO CARTELLI / AVALON AVALON

Olivia Palermo var en av få som valde färg på röda mattan i Venedig och det blev en ljusrosa sidenklänning med släp från Tamara Ralph Haute Couture. Vi älskar de sidenbladsprydda ärmarna.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Euphoria-skådisen Sydney Sweeney på plats i Venedig i klassisk, gammaldags elegans från Armani.  

 

Foto: MARIO CARTELLI/SOPA IMAGES/SHUTT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Artisten Carla Bruni intog röda mattan i en golvsvepande och elegant Valentino-klänning helt i svart, förutom pricken över i:et – en silverblomma. 

Foto: DANIELE CIFALà/NURPHOTO/SHUTTERS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Cailee Spaeny är aktuell i Sofia Coppolas nya film Priscilla som visades på festivalen. På röda mattan såg vi henne i en elegant filmstjärnelook och helvitt från Miu Miu. 

Foto: CINZIA CAMELA/LIVEMEDIA/SHUTTERS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Skådespelaren Jessica Chastain gick på filmpremiär och röda mattan i en gnistrande kreation från Gucci med den trendande djupa urringningen.

Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Stranger Things-skådisen Sadie Sink visar att en klassisk svart långklänning med en djup urringning ibland är det stiligaste och vackraste valet.  

Foto: LAURENT VU/SIPA/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

En annan trend som inte släpper greppet är den transparenta – i många olika tappningar. Kate Beckinsale glänste i guld och transparent svart under filmfestivalen.

Foto: ALBERTO TERENGHI/IPA-AGENCY NE/S / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Den polsk-italienska skådespelaren Kasia Smutniak valde elegant kostym från Valentino fast med långkjol i stället för byxor. Det här härmar vi rakt av – en perfekt och klassisk look med twist till festen.

Foto: LAURENT VU/SIPA/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Att bära den omtalade trostrenden med strumpbyxor under underkläderna är inte för alla men är det någon som kan är det skådespelaren Emma Corrin som helt klart stack ut i Venedig i sin Miu Miu-look.

LÄS MER: Hud huvudperson på filmfestivalen i Venedig

LÄS MER: Chefredaktören: ”Mysig och stilfull höstlook i 5 köp”