Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Jennifer Lopez på Ben Afflecks filmpremiär i Los Angeles.Jennifer Lopez på Ben Afflecks filmpremiär i Los Angeles.Jennifer Lopez på Ben Afflecks filmpremiär i Los Angeles.
Jennifer Lopez på Ben Afflecks filmpremiär i Los Angeles. Foto: SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Jennifer Lopez sexiga Gucci-look på makens premiär

Jennifer Lopez stöttade sin make Ben Affleck på premiären av The Flash – och bjöd både på kyssar och en avslöjande twist på en aftonklänningslook från Gucci.

Jennifer Lopez stöttade sin man Ben Affleck på premiären av The Flash – och paret bjöd på en eller två pussar inför fotograferna.Jennifer Lopez stöttade sin man Ben Affleck på premiären av The Flash – och paret bjöd på en eller två pussar inför fotograferna.Jennifer Lopez stöttade sin man Ben Affleck på premiären av The Flash – och paret bjöd på en eller två pussar inför fotograferna.
Jennifer Lopez stöttade sin man Ben Affleck på premiären av The Flash – och paret bjöd på en eller två pussar inför fotograferna. Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

Jennifer Lopez och Ben Affleck skiljs sällan åt numera och visar gärna upp sig på röda mattor tillsammans. Så var också fallet när det äkta paret gick på premiären av filmen The Flash där Ben Affleck spelar Batman. Vi fick se både en och två kyssar men det som mest fångade vår uppmärksamhet var parets synkroniserade looks och framför allt Jennifer Lopez våtdräktsinspirerade Gucci-outfit. 

Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS

J.Lo som är känd för sin sexiga men eleganta stil på röda mattan tog denna gång en glamourös aftonklänningslook och twistade till den genom att bära den sportiga och svarta överdelen i scuba-tyg från Guccis resort 2024-kollektion – med dragkedjan nere. Tillsammans med den vackert persikofärgade maxi-kjolen i satin blev det hela både avslöjande och glamouröst. När Gucci visade plagget i Seoul nyligen var dragkedjan uppdragen till toppen av kragen.

Skådespelaren och artisten Jennifer Lopez i klänning från Gucci och clutchväska i svart läder från Kurt Geiger.Skådespelaren och artisten Jennifer Lopez i klänning från Gucci och clutchväska i svart läder från Kurt Geiger.Skådespelaren och artisten Jennifer Lopez i klänning från Gucci och clutchväska i svart läder från Kurt Geiger.
Skådespelaren och artisten Jennifer Lopez i klänning från Gucci och clutchväska i svart läder från Kurt Geiger. Foto: LUMEIMAGES/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

LÄS ÄVEN: Max Mara Resort 2024 i Stockholm: Selma Lagerlöf och midsommar hyllades

Foto: MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL/IBL

LÄS MER: Kändisarna som visar allt – och nakenklänningarna vi minns

LÄS MER: J.Lo:s tre brudklänningar från Ralph Lauren – detalj för detalj