Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spana in prinsessornas klänningar från Polarpriset

Vitt var melodin för både Sofia och Victoria när prinsessorna deltog i utdelningen av Polarpriset tidigare i kväll. Så snyggt!

Polarpriset, som ibland kallas för musikvärldens Nobelpris, delades traditionsenligt ut under en ceremoni i Konserthuset i Stockholm. Årets vinnare var den italienska mezzosopranen Cecilia Bartoli och den svenske låtskrivaren Max Martin.

På plats under prisutdelningen var både prinsparet Carl Philip och Sofia och kronprinsessparet Victoria och Daniel. De båda prinsessorna strålade på röda mattan – i varsin vit klänning.

Foto: /IBL

Sofia bar en vacker vit klänning, med en lika vacker spetstopp över, kvällen till ära. Både klänningen och toppen kommer från svenska Rodebjer. Klänningen matchade prinsessan med örhängen från Lara Bohinc, silverfärgade pumps och en kuvertväska från budgetkedjan Mango.

LÄS OCKSÅ: Se prinsessan Sofias nya klänning – ett budgetfynd för under 300 kronor

Foto: /IBL

Victoria i sin tur valde en vit klänning från amerikanska Ralph Lauren som hon matchade med ett riktigt statementhalsband från H&M Conscious exclusive collection 2014. Till det bar kronprinsessan en clutch från By Malene Birger, en väska hon hade även på Sofia och Carl Philips bröllop förra året.

Vill du få mer härlig modeinspiration direkt i ditt flöde? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!