Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: TT/montage

Svenskarna på MET-galan – se Alicia Vikander och Robyn i Louis Vuitton

MET-galan 2019 förärades med några svenska A-listers, som Alicia Vikander, Robyn och Alexander Skarsgård. De första två bar outfits signerade Louis Vuitton. 

Röda mattan på MET-galan är Mattornas matta. Här släpps de vildaste modekreationerna lös, den ena mer avantgardistisk än den andra. Somliga har inte ens en outfit, utan fyra (!). Av de många kändisar som fastnade på paparazzifotografernas bilder finns tre svenska kändisar som vi här har valt att titta lite närmare på: Alicia Vikander, Robyn och Alexander Skarsgård.

LÄS MER: Mest maxade MET-galan någonsin? Se alla looks från röda mattan

Alicia Vikander på MET-galan 2019:

Foto: Matt Baron/Rex

Filmstjärnan Alicia Vikander bar en blommig kort klänning med spaciga silverdetaljer som glittriga ärmar och metallbälte i midjan signerad Louis Vuitton. Det rymdiga plockar hon med sig även i accessoarerna och den silvriga UFO-miniväskan. Spetsiga, djupblåa pumps binder ihop looken.

LÄS OCKSÅ: Mest maxade MET-galan någonsin? Se alla looks från röda mattan

Robyn på MET-galan 2019:

Foto: Shutterstock/TT

Även artisten Robyn bar Louis Vuitton signerad Nicolas Ghesquière. En glimrande guldrosa jumpsuit med urringning och blommiga detaljer och långa, vida barockinspirerade ärmar. De spetsiga bootsen går i samma tyg som jumpsuiten.

Alicia och Robyn i Louis Vuitton:

Båda de svenska stjärnskotten bar LV, vilket modehuset själva uppmärksammade i en film på Instagram. På filmen syns även skådespelaren Chloë Grace Moretz.

Alexander Skarsgård på MET-galan 2019:

Foto: Shutterstock/TT

Även skådespelaren Alexander Skarsgård blev fångad på bild på MET-galans rosa matta. Alexander bär en klassisk svart kostym från Burberry av Riccardo Tisci.

LÄS OCKSÅ: Lady Gagas dramatiska förvandling på MET-galan – se alla 4 outfits!