Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Snygga ryggsäckar att investera i hösten 2021!
Snygga ryggsäckar att investera i hösten 2021!
Snygga ryggsäckar att investera i hösten 2021!
Snygga ryggsäckar att investera i hösten 2021! Foto: Jason Lloyd Evans

Ny säsong = ny ryggsäck – här är 9 snygga ryggsäckar för hösten

Vare sig det är skolstart eller jobbstart som vankas i höst så kan det behövas en ny, riktigt snygg ryggsäck med plats för dator, sminkväska och lunchlåda. Damernas Värld har snokat fram säsongens snyggaste och smartaste ryggsäckar från budget till lyx! 

Är det ibland svårt att få plats med alla grejer till jobbet eller skolan? En ryggsäck är inte bara praktisk – den kan också vara riktigt snygg! Perfekt att slänga på ryggen när man cyklar till jobbet, när man ska till gymmet eller på weekendresa. Här är 9 snygga och trendiga ryggsäckar vi gärna klickar hem! 

1. Rutig ryggsäck från Burberry 

Läcker ryggsäck med klassiska Burberry-rutan och svart läderbotten. Snygg! Mer info och köp här (länk till Miinto.)  

2. Minimalistisk och säker ryggsäck från Samsonite 

Ibland vill man ha det minimalistiskt enbart för datorn och Samsonties variant finns i fler färger. Dessutom är den stöldsäker, eftersom man enbart kommer åt datorn från en öppning mot ryggen. Smart! Mer info och köp här (länk till Accent.)  

3. Mönstrad ryggsäck från Marimekko 

Den här ryggsäcken blir man glad av! Ryggsäck i Marimekkos snygga Unikko-mönster. Mer info och köp här (länk till Boozt.)  

4. Ryggsäck i läder från Ralph Lauren 

Snygg ryggsäck i skinn från Raplh Lauren med läcker röd insida. Här får du plats med det mesta du behöver under en jobb- eller skoldag. Mer info och köp här (länk till Åhléns.)  

5. Fjällräven Kånken i chockrosa 

Vill du pigga upp höstens jobbstart med lite färg rekommenderar vi denna härliga rosa ryggsäck, klassiska Kånken från Fjällräven. Mer info och köp här (länk till Miinto.)  

6. Vattentät ryggsäck för datorn 

Cyklar du till jobbet? Eller vill du hålla datorn torr? Rains gör olika ryggsäckar som är vattentäta i olika färger. Här en stilren och diskret ryggsäck i grå färg. Mer info och köp här (länk till Accent.)  

7. Sportig ryggsäck från Stella McCartney för Adidas

Djurmönster tröttnar vi aldrig på och den här ryggsäcken från Stella MacCartney för Adidas kommer vara lika snygg till gymmet som till jobbet. Mer info och köp här (länk till Matchesfashion.)   

8. Ryggsäck i skinn från Michael Kors 

En ryggsäck i skinn är ju aldrig fel, håller sig snygg länge, skyddar mot regn och denna från Michael Kors är också extra snygg med de guldfärgade detaljerna. Elegant! Mer info och köp här (länk till Bubbleroom.)  

9. Grön ryggsäck från Ganni 

Snygg grön ryggsäck från Ganni med snygga orange detaljer. Denna ryggsäck tar vi med på höstens vandringar men även till jobbet! Mer info och köp här (länk till Boozt.)  

LÄS MER: Höstens trender, färger och plagg att hålla koll på!