Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så får du den rätta passformen – vi tipsar om 6 snygga outfits

För en perfekt passform finns det några saker man kan tänka på när man väljer kläder. Här tipsar vi om hur du väljer rätt plagg till våren och sommaren.

Det finns några parametrar att tänka på när det är dags att köpa nya kläder. En viktig sak är att välja det man trivs i. Trivs man i sina kläder påverkar det utstrålningen. Dessutom är det viktigt att se hur plagget sitter på kroppen i stället för att fixera sig vid en given storlek. En 36:a kan till exempel se helt olika ut beroende på märke och vilka grundmått man utgår från.

Våga även framhäva det du är nöjd med, som en smal midja, långa ben eller vackra händer. Beroende på vilka plagg vi bär kan de skapa olika effekt och ge illusioner av till exempel längd, smal midja och kurvighet. Passformen har även mycket att göra med vilken stil man är ute efter; casual, relax, boyfriend med mera.

Här tipsar vi om vårens och sommarens snyggaste plagg:

Boyfriend fit med en snygg bomullskjorta

Foto: bsmart ab

För en snygg boyfriend fit är en sval krispig tunn bomullsskjorta ett snyggt alternativ. Kombinera med ett par smala jeans och gympaskor så får du till en avslappnad sportig look. Eller välj ett par shorts och sandaler för en drink vid stranden. Här hittar du skjortan.

Cashmere för en klassisk look

Välj cashmere för en klassisk look. Den här härliga sweatern är så mjuk, luftig och skön att man vill bo i den. Sweatern är rundringad, med smal arm, nätt över axeln och bröstparti men lite lösare nedtill. Den passar perfekt till Lexingtons skjortor eller varför inte en enkel t-shirt under med ett par smala kosymbyxor. Det ger ett snyggt men avslappnat intryck. Här hittar du sweatern 

Accessoarerna avgör hur du vill uppfattas

Foto: bsmart ab

Här är byxan som passar lika bra till vardags som till fest. Genom att addera och ändra dina accessoarer kan du skapa en festlig look. Lägg till exempel till ett smycke, ett par höga klackar och ett rött läppstift så får du genast en snygg kvällslook. Här hittar du byxorna. 

För vardag som fest

Elle dress är en perfekt klänning som går att dressa upp eller ner beroende på vilka accessoarer du väljer. Med lös passform känns den som en fullträff för den som vill vara snygg men avslappnad. Här hittar du klänningen.

Kan kombineras i det oändliga

Foto: bsmart ab

Med en Lori jacket är du alltid välklädd. Den långa blazern är gjord av vävt tyg med textur. Bärs med fördel till slitna jeans och en t-shirt. Eller varför inte till ett par snygga kostymbyxor och en blus. Här hittar du Lori jacket.

Tips om materialval:

På Lexington föredrar man att arbeta med naturmaterial som bomull, linne, ull och viskos. Material med bra kvalitet som håller länge. Dessutom ska materialet vara skönt mot kroppen samt andas.