Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så här ska du klä dig på stranden i sommar - 10 inspirerande tips!

Varmare och ljusare dagar, strandhäng och härligt svala sommarkvällar väntar. Här ger vi 10 inspirerande och härliga tips på sommarens strand- och sommarmode.

Ljusblått - en av de stora trendfärgerna i vår och sommar

Kombinera en snygg boyfriend fit skjorta med en underbar kjol i en av vårens och sommarens stora trendfärger - ljusblå. Ha två knappar uppe för en avslappnad och luftig look. Passar lika bra på dagen som till kvällens grillning. Här hittar du skjortan och här hittar du kjolen.

Helt rätt för badsäsongen

Badsäsongen står vid dörren och den här navymönstrade bikinin är helt rätt i sommar. Går även att plocka bort axelbanden. Här hittar du bikinin.

Foto: bsmart ab

Klassiska snitt med en kvinnlig touch. Här hittar du baddräkten. 

Ränder som aldrig går ur tiden

Foto: bsmart ab

Ränder går aldrig ur tiden och i vår-och sommar är det verkligen rätt. Utmärkande är de blå och vita ränderna och bomullsklänningen passar perfekt för lata dagar på stranden eller sommarstugan. Här hittar du klänningen.

Välj en klänning med bredare ränder, kombinera med ett par snygga high heels eller sandaletter beroende på vilken look du vill ha. Här hittar du klänningen. 

Mer glamour i vardagen med långklänning

Ett säkert kort för mer glamour i vardagen. Långklänningen är lätt att antingen klä upp eller ner och kan med fördel användas på stranden eller till en after beach. Bandet i midjan ger även en smickrande figur. Här hittar du klänningen ovanför och här hittar du klänningen nedan. 

Foto: bsmart ab

Rosa går hem i alla lägen - årets stora trendfärg

Foto: bsmart ab

Pantones trendfärg för våren 2016 stavas rose quarts och den har letat sig in i både garderoberna och i inredningen. Satsa på tunna silkesskjortor, romantiska tunikor eller den klassiska kabelstickade tröjan. Ebony dress är i helt rätt nyans och den är perfekt för vårens fester, en enkel men väldigt smickrande klänning. Här hittar du klänningen. 

Elle dress är en perfekt klänning som går att dressa upp eller ner beroende på vilka accessoarer du väljer. Med lös passform känns den som en fullträff för den som vill vara snygg men avslappnad. Här hittar du klänningen.

Mönstermania - vårens och sommarens mode

Foto: bsmart ab

Våren och sommarens mode kännetecknas av härliga mönster i olika utföranden, med allt från blommigt till randigt. Ett par byxor i den luftigare modellen med ett härligt tryck är ett måste i garderoben. Här hittar du byxorna.