Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sania Claus Demina avslöjar sina modeveckan-favoriter

Förra veckans modevecka i Stockholm lämnade efter sig underbara trender, nya designfavoriter och imponerande kreationer. För att inte tala om fantastisk streetstyle. Nyfikna som vi på DV är så har vi tagit reda på vilka visningar, plagg, accessoarer och stilfulla besökare som fallit mode-Sverige i smaken.
Nedan berättar alltid lika stilsäkra Sania Claus Demina om sina modeveckan-favoriter ...

Vilken visning var din absoluta favorit – och varför?– Åh så svårt ... men tror jag svarar Carin Wester. Fick flest "måste-ha"-upplevelser under hennes visning. 

Vilken stil kommer du att inspireras av mest våren 2013?– Jag älskar monokroma looks och har aldrig testat det i gult. Speciellt efter Tiger of Sweden kände jag för att det ska bli vår igen så jag kan få bära gult från topp till tå. Helst den lite blekare gula nyansen.

Vilket plagg eller accessoar kommer med högsta sannolikhet hamna i din garderob?– Om jag får välja fritt skulle det vara den sista outfiten i beige som kom ut under Altewai.Saomes visning. Så snyggt att jag får ont i magen ...

Vilka var de stora snackisarna under modeveckan?– Att Lady Gaga var på Bon-festen! Hög "omg"-faktor på det. Sedan var jag på ett annat ställe hon skulle dyka upp på, men hon ställde in ... tråkigt!

Vem var – enligt dig – bäst klädd under modeveckan?– Åh.. det fanns ju inspiration överallt ... men om jag måste nämna någon så får det bli Rebecca Simonsson i exempelvis långa röda Ida Sjöstedt-kappan eller grå Carin Wester-kostymen första dagen! Annars lyckas exempelvis Emma Elwin, Emilia de Poret och Columbine Smille alltid se sådär avslappnat perfekta ut.