Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Sania Claus Demina avslöjar sina stilhemligheter

Mönstrat på tisdag och paljettkjol på onsdag. Sania Claus Demina, som modebloggar på saniaclaus.chic.se, mixar udda med kul och låter vardagsstilen övergå till fest. Här berättar hon om sin stil.

Hur skulle du beskriva din stil?- Experimentell, lagom trendig och så tycker folk visst att jag är ”modemodig”.

 Vilket plagg är typiskt du?- Alla plagg som har någon spännande twist, till exempel härliga mönster, udda former eller något annat kul som gör plagget till någonting extra.

 Vilket är ditt bästa köp?- Mina superhöga pumps från Yves Saint Laurent i modellen tribtoo. Jag sparade i en evighet, åkte till Paris och hade turen att hitta dem i min storlek på varuhuset Printemps. Blir fortfarande alldeles varm när jag plockar fram dem och de räddar mig alltid när inget annat passar. En annan favorit i garderoben är en kort, handgjord volangklänning från Acne. Den är verkligen en älskling i samlingen. 

Vilken accessoarer lämnar du aldrig hemmet utan?- Halsdukar ochscarves! Bär alltid två. Dels för att det värmer bättre (jag är en väldigt frusen tjej) och så tycker jag det ser snyggare ut när det är lite fluffigt. 

När "uppfann" du sin stil"?Svar: Eftersom experimenterar mycket så tror nog jag "uppfinner" min stil lite varje dag! Det är jättespännande även för mig själv att se vad jag sätter ihop då jag tycker det kan bli lite tråkigt när det är FÖR planerat. 

Vad är ditt bästa stiltips?– Klackar lyfter i princip alla outfits. Sedan tycker jag att man ska våga ta ut svängarna lite mer. Det är verkligen inte farligt att bära mönster en tisdag … eller paljettkjolen till jobbet. Allt handlar om styling. Mitt absolut bästa stiltips är att ha roligt med sin garderob och inte ta det alltför seriöst.

Läs mer om Sania Claus Demina i nya numret av Damernas Värld