Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se första bilderna från Kenzo x H&M – höstens mest spännande designsamarbete

Mönster, starka färger och individualitet – här är äntligen de första bilderna från H&Ms kommande designsamarbete med Kenzo!

Bilderna föreställer unga kreatörer, artister och aktivister som alla är ambassadörer för KENZO x H&M. Kollektionen kommer att säljas i 250 utvalda H&M-butiker världen över, och online, med start den 3 november i år.

Isamaya Ffrench är en Londonbaserad makeupartist. Hon bär en oversized läderjacka med rosa foder tillsammans med tigermönstrad polotröja och matchande leggings med hög midja.

Oko Ebombo är en musiker och performancekonstnär som är bor i Paris. Han bär en parkas med avtagbar krage i grönt och blått mönster, flerfärgade tigermönstrade jeans samt fodrade flip-flops med tabi-strumpor. Oko har också på sig en tigermönstrad keps med fastsydd tillhörande scarf, en mönstrad halsduk och tigermönstrad axelväska.

Amy Sall är student och aktivist, baserad i New York, grundare av Sunu (Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) Juliana Huxtable är en konstnär, poet och DJ som baserad i New York. Båda bär tigermönstrade polotröjor och matchande leggings med hög midja samt långa svarta läderhandskar med rosa print och tigermönstrade jacquardstickade högklackade stövlar.

Vi ser framemot att se hela kollektionen och kunna frossa i ännu fler animalprints!