Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

SE HELA KOLLEKTIONEN: H&M + Swedish Hasbeens

Elin Kling gör en kollektion för H&M,COS lanseras i Sverige och en kollektion släpps exklusivt på Hm.com. De briljanta idéerna tycks aldrig ta slut på den svenska modekedjan H&M. 

Och det kommer mera:
Tidigare i dag kunde  Damernas.se   rapportera att H&M gör en samarbetskollektion tillsammans med det svenska accessoarmärket  Swedish Hasbeens  .
- Jag älskar Hasbeens genuina framtoning, från träet och lädret till deras sätt att ta någonting traditionellt och svenskt och göra det trendigt och modernt. Kollektionen Hasbeens for H&M passar perfekt in i den 70-talsinspirerade bohemiska look som är en så viktig del av den kommande säsongen, säger  Ann-Sofie Johansson  , H&M:s designchef i ett pressmeddelande.

Swedish Hasbeens, som drivs av barndomskamraterna  Cilla Wingård Neuman   och  Emy Blixt  , grundades 2007, och har sedan dess varit en succé. Nu tar denna svenska succé språnget ut och blir förhoppningsvis en internationell succé. Skorna har tidigare sålts på olika webbshoppar världen runt, men nu kommer skorna att finnas i 150 H&M-butiker världen över. 

Spana in hela kollektionen efter klicket: