Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Shoppa Efva Attlings design – "Kärleken till smycken är a never ending love story"

Efva Attlings kärlek för armband, halsband, ringar – ja, alla smycken – är omåttlig. Något som märks i hennes passion och design. Damernas Värld har tagit pulsen på Efva som i över 20 år inspirerat andra att omfamna sin styrka och skönhet med hjälp av smycken i silver och guld. Självklart kan du även handla Efva Attlings design direkt här hos Damernas Värld Shopping.

Efva Attlings fantasi för nya former och uttryck verkar inte sina, trots att hon designat smycken i över 20 år. Kärleken till metall och trä hittade hon redan i grundskolan, och efter årtionden inom musik- och modevärlden hittar hon idag inspiration hos människor och deras levnadshistorier. Och i konst, arkitektur, musik och kärlek. När det kommer till självkänsla tror hon att den grundar sig i att man duger, gör sitt bästa och är snäll mot sig själv. Men vackra smycken kan förstås hjälpa en hel del på vägen.

 

LÄS ÄVEN: Valerie Aflalo släpper kollektion med Heelow – shoppa skorna hos Damernas Värld

 

Vad är din relation till smycken, Efva?

– A never ending love story. Det finns så många olika känslor att frambringa genom smyckesdesign. Glädje, minnen, kärlek och mod.

Handla smycken från Efva Attling direkt här i artikeln. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna nedan, utcheckning med Klarna.Handla smycken från Efva Attling direkt här i artikeln. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna nedan, utcheckning med Klarna.Handla smycken från Efva Attling direkt här i artikeln. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna nedan, utcheckning med Klarna.
Handla smycken från Efva Attling direkt här i artikeln. Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna nedan, utcheckning med Klarna.

efva attling-1

Shoppa mer från Efva Attling här!

Vad vill du uttrycka med din design?

– Både sköna former, tvåsamhet och budskap. Jag har alltid kallat mina smycken för "beauty with a thought", jag vill alltid förmedla en tanke med ett smycke. Som att ta vara på sitt enda liv till exempel. Eller de aldrig slitna uttrycken "carpe diem" eller "hope" i dagens oroliga värld.

[adSpace placement="auto"]

Vad är vårens största smyckestrender?

– Jag älskar stora örhängen eller många mindre i flera hål i öronen som på 80-talet. Trenden att visa sin personlighet med både kläder och smycken gillar jag starkt.

 

LÄS ÄVEN: Michaela Forni släpper kollektion med Flattered – shoppa it-skorna här

 

Du har själv varit modell, hur tänker du i valet av modeller till dina kampanjer?

– Jag älskar att göra våra kampanjer, det är spännande att hitta modeller som passar till just de glasögonen eller smycken vi plåtar. Jag försöker vara en schysst person och visa respekt, det hände ju inte alltid när jag jobbade som modell.

efva attling-2

Klicka på produkterna för att handla. Utcheckning sker enkelt med Klarna.

Har din syn på skönhet förändrats under åren?Har din syn på skönhet förändrats under åren?Har din syn på skönhet förändrats under åren?
Har din syn på skönhet förändrats under åren?

– Idag finns det utrymme för mer personliga utseenden än vad det var förr. Det är härligt med olika!

Vad är skönhet för dig idag?

– En vacker form, ett par vackra skor, en lycklig människa. Det enkla och lyckliga är skönhet för mig.

Efva Attling designar mer än smycken. Hennes kollektion med feministiska t-shirts har blivit en uppskattad bästsäljare med dess statementuttryck. "Tanken bakom kollektionen var att visa empati och våga ta ställning för allas lika värde", säger Efva.

Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla. Utcheckning sker med Klarna.

efva attling tshirt

Vad betyder orden “trend” och “stil” för dig?

– Trender kommer och går. Det är alltid lika spännande med nya trender och en sorts jakt. Stil handlar snarare om ens personliga stil. Och om att våga vara egen. Mode är underbart!