Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Självklara val

1. IN PÅ SKINNETDet kanske verkar konstigt att rapportera om skinn när vi äntligen kommit till årets varmaste period, men det kan inte hjälpas för skinnplaggen sköljer över oss. Investera redan nu i ett par tunna, mjuka skinnbyxor i krämig kolafärg, 4995 kr, från Jofama, de kommer att vara trendiga även i höst.

2. KRISTALLKLAR PLASTSvenska smyckesmärket Karin Viktoria bjuder på transparent trend. Ett plasthalsband översållat med färgade kristaller, 795 kr, lyser upp vardagen. 

3. INSIDAN RÄKNASPå utsidan en klassisk Louis Vuitton-plånbok av monogramväv, men inuti gömmer sig ett flickdrömsrosa blommönster som en rolig detalj. Plånbok från Louis Vuittons prefall-kollektion 2010, 5100 kr. 

4. TRENDIGT PERFORERATTransparent och perforerat är två modeord som jag använt åtskilliga gånger den här säsongen. Ett exempel på den trenden är de här sportiga skorna med kilklack från Adidas Slvr, 1300 kr.

5. SVENSK BADDESIGNSvenska badklädesmärket Caye Swimwear, som tidigare hette Solbrun, faller man lätt pladask för. Kollektionen bjuder på enfärgade bikinis och baddräkter i snygga modeller, 1600 kr.

6. 100 PROCENT VEGANJag är vegetarian och har varit det sedan tonåren. Kanske är det därför jag gillar tvålen som marknadsför sig som 100 procent vegan från det ekologiska hudvårdsmärket Suki. Den aromatiska rengöringstvålen luktar ljuvligt friskt av citrongräs, 105 kr.

Vill du läsa fler artiklar med Martina väljer?Volanghysteri.Svenska träklackar.Bondromantik.