Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Kappa av kromfritt läder, 5 900 kr, Arket. T-shirt av viskos/ny-lon, 399 kr, och byxor av polyuretan, 499 kr, båda Wera/Åhléns.Pumps av läder, 3 600 kr, Atp AtelierKappa av kromfritt läder, 5 900 kr, Arket. T-shirt av viskos/ny-lon, 399 kr, och byxor av polyuretan, 499 kr, båda Wera/Åhléns.Pumps av läder, 3 600 kr, Atp AtelierKappa av kromfritt läder, 5 900 kr, Arket. T-shirt av viskos/ny-lon, 399 kr, och byxor av polyuretan, 499 kr, båda Wera/Åhléns.Pumps av läder, 3 600 kr, Atp Atelier
Kappa av kromfritt läder, 5 900 kr, Arket. T-shirt av viskos/ny-lon, 399 kr, och byxor av polyuretan, 499 kr, båda Wera/Åhléns.Pumps av läder, 3 600 kr, Atp Atelier Foto: Fredrik Wannerstedt

Skinn från topp till tå – stylisten visar hur du bär läderlooken

Skinn – fusk och äkta – är en stor trend hösten 2020, vare sig du väljer en skinnjacka eller en läderlook från topp till tå. Damernas Världs stylist visar hur du fixar looken med stort L.

I höst är helsvart läder från topp till tå en stor trend. Oavsett om ditt favoritplagg är en klänning, en kjol eller en kavaj kan du hitta en version i läder eller fuskskinn den här säsongen.

LÄS OCKSÅ: Skinn is in! Säsongens hetaste skinnbyxor från budget till lyx

ALBERTA FERRETTI AW20 – en skinnlook med extra allt.ALBERTA FERRETTI AW20 – en skinnlook med extra allt.ALBERTA FERRETTI AW20 – en skinnlook med extra allt.
ALBERTA FERRETTI AW20 – en skinnlook med extra allt. Foto: Jason Lloyd Evans

SÅ STYLAR DU SKINNLOOKEN
• Tänk lager på lager när du bygger din skinnlook.
Det är alltså inga konstigheter att matcha skinnbyxorna till skinnskjorta och skinnrock. • Kostymlook? Absolut! Matcha din skinnkavaj med skinnbyxor för en uppdaterad look.

• Väskor, handskar och skor förstärker looken. Ett bälte i midjan eller guldfärgade smycken livar upp stilen. 

• Mörkgrönt är en fin färg till det svarta lädret om du vill få in lite kulör. Satsa på en tröja alternativt skor – eller både och.

LÄS OCKSÅ: Chefredaktören: ”Så bär jag skinn från topp till tå”

Plaggen du behöver till en skinnlook

Skinnkavaj från & Other Stories i rak, lätt oversize modell. Mer info – köp här (länk till & Other Stories)

Skinnkavaj från & Other Stories i rak, lätt oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Skinnkavaj från & Other Stories i rak, lätt oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.Skinnkavaj från & Other Stories i rak, lätt oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.
Skinnkavaj från & Other Stories i rak, lätt oversize modell. Klicka på bilden och kom direkt till kavajen.

Skinnbyxor från Stand Studio i avslappnad modell. Mer info – köp här (länk till Wakakuu)

Skinnbyxor från Stand Studio i avslappnad modell. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Skinnbyxor från Stand Studio i avslappnad modell. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.Skinnbyxor från Stand Studio i avslappnad modell. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.
Skinnbyxor från Stand Studio i avslappnad modell. Klicka på bilden och kom direkt till byxorna.

Quiltad skinnväska från Michael Kors med kedjedetaljer. Mer info – köp här (länk till Boozt)

Quiltad skinnväska från Michael Kors med kedjedetaljer. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Quiltad skinnväska från Michael Kors med kedjedetaljer. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.Quiltad skinnväska från Michael Kors med kedjedetaljer. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.
Quiltad skinnväska från Michael Kors med kedjedetaljer. Klicka på bilden och kom direkt till väskan.

Halsband av guld-pläterat stål från Weekday. Budgetkap! Mer info – köp här (länk till Weekday)

Halsband av guld-pläterat stål från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet.Halsband av guld-pläterat stål från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet.Halsband av guld-pläterat stål från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet.
Halsband av guld-pläterat stål från Weekday. Klicka på bilden och kom direkt till halsbandet.

Örhängen från All Blues. Mer info – köp här (länk till Farfetch)

Örhängen från All Blues. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från All Blues. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.Örhängen från All Blues. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.
Örhängen från All Blues. Klicka på bilden och kom direkt till örhängena.

Kappa från By Malene Birger i läder med markerad midja. Mer info – köp här (länk till Wakakuu)

Kappa från By Malene Birger i läder med markerad midja. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från By Malene Birger i läder med markerad midja. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.Kappa från By Malene Birger i läder med markerad midja. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.
Kappa från By Malene Birger i läder med markerad midja. Klicka på bilden och kom direkt till kappan.

Skinnhandskar från Handsome Stockholm. Mer info – köp här (länk till Wakakuu)

Skinnhandskar från Handsome Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.Skinnhandskar från Handsome Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.Skinnhandskar från Handsome Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.
Skinnhandskar från Handsome Stockholm. Klicka på bilden och kom direkt till handskarna.
Voluminös läderlook från Louis Vuitton AW20.Voluminös läderlook från Louis Vuitton AW20.Voluminös läderlook från Louis Vuitton AW20.
Voluminös läderlook från Louis Vuitton AW20. Foto: Jason Lloyd Evans