Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Trendiga snäckan! Vi listar heta accessoarer, från budget till lyx

Snäckor, snäckor, snäckor! Är det någon smyckestrend att hålla koll på 2019 är det just snäckan. Vi har valt ut några favoritaccessoarer i olika prisklasser, från budget till lyx. 

Från snäckhalsband till påsydda snäckor på väskan. Att en av de stora smyckestrenderna för 2019 är snäckor kan knappast ha undgått någon. Vi har valt ut ett antal snygga favoriter som prismässigt sträcker sig från budget till lyx.

Snäckor som dekoration på väskan

LYX

Det är inte bara snäckor som trendigt 2019. Stråväskan (och hatten för den delen) är lika viktiga trendmarkörer. Så snäcka + stråväska = jackpott! Den vänstra i bilden ovan kommer från Aranaz Kaia och går att bära dels i det fyrkantiga handtaget samt i en avtagbar axelrem i läder. Sommaren 2019 års snyggaste strandväska? Läs mer och köp här. 

BUDGET

Den högra väskan är rundare i formen och har ett innertyg i linne som går att stänga. Går att bära antingen i handtaget eller hänga över axeln. Väskan kommer från & other stories och kostar 590 kr. I våra ögon ett riktigt trendfynd! Läs mer och köp här. 

Snäckhalsband

LYX

Aurélie Bidermanns guldhalsband Fortaleza har en stor guldsnäcka som kan hänga långt ner eller högt upp, eftersom det går att justera öglorna på halsbandet. Läs mer och köp här. 

BUDGET

Oversizat snäckhalsband med maffig berlock från Gina Tricot. Läs mer och köp här. 

Snäckarmband

LYX

Från designern Anni Lu kommer armbandet Summer Treasures. En smal kedja med låsanordning som pryds av fem olika berlocker i form av snäckor. Allt i guldpläterat silver. Läs mer och köp här. 

BUDGET

Armband av metallkedja med olika havsinspirerade berlocker. Materialet består av 31% metall, 31% plast, 22% stål och 16% sjögräs. Armbandet kommer från H&M. Läs mer och köp här. 

Snäckörhängen

LYX

Lyxiga örhängen från Oscar de la Renta. Guldiga clip-ons (!) med en vacker syntetisk pärla. Läs mer och köp här. 

BUDGET

Dessa budgetkap kommer i både silver- och guldfärg. Örhängena kommer från Bik Bok och kostar under hundralappen (!). Läs mer och köp här. 

 

LÄS ÄVEN:

5 knep – Så stylar du vårens och sommarens smycken