Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Säsongens snyggaste handskar – bästa köpen i skinn och konstgjorda material

Kylan har slagit till och det är dags att ta på sig handskarna – accessoaren som både värmer och ger snygg stil! Vi har valt ut de 9 bästa damhandskarna för säsongen 2021/2022 – vare sig du vill ha långa handskar, kortare varianter, fingervärmare i skinn, konstgjorda material – eller med touchfunktion.

Långa skinnhandskar från Stylein x Handsome Stockholm

Handskar från Stylein x Handsome Stockholm.

Långa, tunna och stilfulla handskar, handgjorda i Europa och tillverkade av italienskt nappaläder med sidenfoder. Med snygg design, pekskärmsfunktion och bekväm passform kan dessa bli en favoritaccessoar för lång tid framåt. Mer info och köp här (länk till Handsome Stockholm). 

Korta handskar med detaljsömmar från Glitter

Handskar från Glitter.

Klassiska skinnhandskar i fårskinn, dekorerade med detaljsömmar på ovansidan. Fodrade med värmande fleece. Touchvänliga och fungerar på pekskärmar utan att du behöver frysa om händerna. Finns i fler färger. Mer info och köp här (länk till Glitter).

Klassiska damhandskar från Hestra

Klassisk svart damhandske i lammnappa och snygg design från småländska märket Hestra. Värmande foder i 100% mjuk ull. Mer info och köp här (länk till MQ Marqet). 

Cognacsfärgade handskar från Lindex

Handskar från Lindex.

Cognacsfärgade helfodrade handskar av 100% lammnappa i kort modell och klassisk design. Mer info och köp här (länk till Lindex).

Korta handskar från COS

Handskar från COS.

Korta handskar tillverkade av mjukt läder och med ett varmt kashmirfoder. Elegant design med ett rynkat avslut vid handleden. Mer info och köp här (länk till COS). 

Skinnhandskar med mockadetalj från Wera

Handskar från Wera.

Mjuka och snygga handskar i fårskinn som är ullfodrade och pryds av mockadetalj vid handleden. Wera Premium är utvalda produkter med kvalité som håller över tid. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

Korta läderhandskar från H&M

Korta handskar med tryckknapp och utskuret parti. Tillverkade av 100% läder, foder av  100% polyester. Finns även i svart. Mer info och köp här (länk till H&M). 

Skinnhandskar med silverspänne från Miinto

Handskar från Miinto.

Damhandske tillverkad av lammnappa med stickat ullfoder. Pryds av silverspänne vid handleden. Mer info och köp här (länk till Miinto). 

Kashmirfodrade handskar från Handsome Stockholm

Handskar från Handsome Stockholm.

Lyxiga skinnhandskar i mjukt lammskinn med kashmirfoder för att hålla värmen och stilen. Mockadetaljer mellan fingrarna och touchscreen på tumme och pekfinger. Agavefärgade. Mer info och köp här (länk till Åhléns). 

LÄS MER 6 snygga långa handskar vi gärna bär i vinter 

LÄS MER Höstkappor 2021 – säsongens trender och snygga köp 

LÄS MER Investera i en kashmirtröja! Prisvärda köp – från budget till lyx