Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Foto: Pauline Suzor

Snygga klockor som håller stilen – över tid

En klassisk klocka är en tidlös investering - se det som ett vackert smycke du bär länge. Damernas Värld har valt ut klassiska klockköp som håller tiden och som samtidigt uppdaterar din look. 

Klocktrenderna kommer och går men klassiska, stilrena klockor bör vara en investering som håller länge. Samtidigt vill man inte göra avkall på känsla och form - så här har vi valt ut 10 snygga varianter i olika stilar, ingen kostar någon hutlös summa, som kommer att förgylla din handled i vår! 

Klassisk klocka med metallarmband är alltid rätt

Gant Quincy Lady White

Gants damklocka är elegant med sportig, trendig men tidlös … Vi älskar hur man använt vit metall och med små inslag av guldfärg på urtavlan. Denna 35 mm klocka är tillverkad i rostfritt stål och har ett trelänkat stålarmband samt tre visare och datumvisning. Chict och fräscht! Mer info – köp här (länk till Ellos). 

Elegant fyrkantig urtavla med läderarmband är evigt chict

Från Jackie O till dagens modelejon – det här är en klockmodell som alltid har suttit på armen hos de mest chica. Elegant och tidlös och lättmatchad … Det här är en evig favorit i fråga om klockmodeller, denna från Daniel Wellington. Mer info – köp här (länk till Åhléns).  

Bling är aldrig fel – såväl dag som kväll!

Swarovski Chrystalline Watch

En riktigt glittrande klocka är armgodis som alltid gör jobbet. Från Swarovski kommer denna smakfulla variant i metallarmband och med en glittande dekoration runt urtavlan. Riktigt snygg både till en uppklädd eller nedklädd look. Perfekt på jobbet för att det ska bli mer glam att titta ner på händerna på tangentbordet. Mer info - köp här (länk till Åhléns). 

Blå urtavla är hett – och klassiskt

CHPO Kohorshid Göteborg

DV:s klockexpert Britta Rossander berättar att de färger som är klart trendigast på urtavlorna just när grönt och blått. Vi älskar kombinationen av blå urtavla med brunt armband – en klassisk kombination som ändå blir mer personlig än de flesta andra klockor. Mer info - köp här (länk till Åhléns).  

Klockan som också är ett smycke

Calvin Klein Round 32 mm

Är det en klocka – eller ett armband? Klockor som är som en slags hybrid mellan smycke och klocka gillar vi, och den här från Calvin Klein är ett utmärkt exempel på detta. Tillför något mer till bäraren än ”enbart” att vara en tidsvisare. Mer info – köp här (länk till Ur & Penn).  

LÄS OCKSÅ Experten: 9 klocktrender just nu

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias favoritdesigner om smycken alla borde ha i sin basgarderob