Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Höstens snyggaste och skönaste löparskor.Höstens snyggaste och skönaste löparskor.Höstens snyggaste och skönaste löparskor.
Höstens snyggaste och skönaste löparskor.

Löparskor dam – med funktion och look

Ute efter ett par nya, vassa skor till löprundan? Damernas Värld listar paren som inte bara har de rätta funktionerna, utan även utseendet, på plats.

Vare sig du är ett inbitet fan av långa springrundor eller hundra procent nybörjare så är ett par bra löparskor alltid grunden till ett lyckat träningspass. Den nya generationens löparskor erbjuder inte bara viktig stötdämpning och ventilerande material – de är även riktigt snygga. Vi listar skorna som är så pass snygga att vi gladeligen bär dem både till löparrundan och till vardags.

1. Löparskor i gore-tex från Nike

Löparskor i gore-tex från Nike.Löparskor i gore-tex från Nike.Löparskor i gore-tex från Nike.
Löparskor i gore-tex från Nike.

En långrunda över hala stockar och stenar i regnet blir inga problem i dessa vassa terränglöparskor från Nike x Gore-tex. Lyser upp med sina glada färger och är funktion och look i ett (finns även i svart för dig som gillar det mer klassiska)! Mer info och köp här (länk till Nike). 

2. Vita löparskor från Adidas

Löparskor Adidas Ultraboost.Löparskor Adidas Ultraboost.Löparskor Adidas Ultraboost.
Löparskor Adidas Ultraboost.

Stilrena vita träningsskor från Adidas som passar lika bra till lösa kostymbyxor och kavaj som till joggingrundan. Modellen heter Ultraboost och boostar både dina löpsteg och din stil. Mer info och köp här (länk till Boozt).     

3. Löparskor från New Balance 

Löparskor från New BalanceLöparskor från New BalanceLöparskor från New Balance
Löparskor från New Balance

Snygga löparskor i mjukt gråblå nyans i kombination med rosa, från New Balance. Anpassade till ett neutralt löpsteg med luftig ventilerande mesh i ovandelen. Mer info och köp här (länk till Ellos). 

4. Gula löparskor, Adidas by Stella McCartney

Löparskor Adidas by Stella McCartney.Löparskor Adidas by Stella McCartney.Löparskor Adidas by Stella McCartney.
Löparskor Adidas by Stella McCartney.

Träningsskor extra allt, designade av Stella McCartney för Adidas. Maxade i både prestanda och trendnivå går de här skorna sömlöst från löpspåret till jobbvardag – eller till och med fest! Mer info och köp här (länk till Boozt). 

5. Härliga löparskor från On

Löparskor Cloudflow från On.Löparskor Cloudflow från On.Löparskor Cloudflow från On.
Löparskor Cloudflow från On.

Det finns en god anledning till att de här skorna heter Cloudflow. De är gjorda i ultralätt material och boostade med Helion™ Superfoam som gör ditt löpsteg härligt lätt. Snälla mot fötterna oavsett underlag. Mer info och köp här (länk till Boozt). 

6. Rosa löparskor från Asics

Rosa löparskor från Asics.Rosa löparskor från Asics.Rosa löparskor från Asics.
Rosa löparskor från Asics.

Sätt ljuvlig färg på träningen med de här skorna från Asics, som är bland de mest populära märkena för löpare. Garanterar smidig träning både på gymmet och i elljusspåret. Matcha gärna med mer rosa – eller välj en av de andra färgerna som den här skon kommer i. Mer info och köp här (länk till Ellos).  

7. Pålitliga löparskor från Icebug

Löparskor från Icebug.Löparskor från Icebug.Löparskor från Icebug.
Löparskor från Icebug.

Icebug är experter på terräng, och i de här skorna kommer du långt oavsett om du springer eller föredrar promenader på grusvägar. Rejäla med samtidigt följsamma. Mer info och köp här (länk till Ellos).  

Ett snyggt par träningsskor bär vi gärna även till vardags.Ett snyggt par träningsskor bär vi gärna även till vardags.Ett snyggt par träningsskor bär vi gärna även till vardags.
Ett snyggt par träningsskor bär vi gärna även till vardags. Foto: Jason Lloyd-Evans

8. Snygga löparskor från Hoka One One 

Löparskor från Hoka One One.Löparskor från Hoka One One.Löparskor från Hoka One One.
Löparskor från Hoka One One.

Hoka One One har gjort sig kändt för såväl hög kvalitet som härliga färgsättningar, vilket gjort att skorna blivit högvilt bland löpare. Den här populära modellen kommer i flera olika färger, vi fastnar för den poppigt orangea, som ligger i linje med höstens trend. Mer info och köp här (länk till Net-a-porter). 

9. Träningsskor från Veja

Löparskor från Veja.Löparskor från Veja.Löparskor från Veja.
Löparskor från Veja.

Parisbaserade Veja står för stilrena träningsskor med robusta sulor som gör dina fötter glada. Flyter stilfullt in i din vardagsgarderob om du hellre vill använda dem till jobbet än i spåret. Mer info och köp här (länk till Arket).

10. Sköna löparskor från Asics

Löparskor från AsicsLöparskor från AsicsLöparskor från Asics
Löparskor från Asics

Visste du att Asics står för den latinska frasen ”Anima Sana In Corpore Sano”? Det betyder ”En sund själ i en sund kropp”, och ett perfekt sätt att sträva mot det är väl att införskaffa ett par riktigt bra dojor? Till exempel de här. Mer info och köp här (länk till Boozt).  

LÄS MER: Träningskläder för den nya säsongen – snygga och bekväma

LÄS MER: Testa att ”mysjogga” - och lär dig att njuta av långsam löpning i naturen