Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs Nina Hampusson väljer höstens snyggaste och skönaste löparskor.
Damernas Världs Nina Hampusson väljer höstens snyggaste och skönaste löparskor.

Redaktören väljer: Tre par löparskor som får höstens träning att hända

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. I dag: löparskor som ger både prestationen och looken en boost, utvalda av DV:s redaktör Nina Hampusson.

När snygg form och maxad funktion möts i en löparsko blir löpningen ren en glädje. Oavsett om du springer på löpband, asfalt eller i skogen är ett par bra (och snygga) skor A och O.

Ekologiska löparskor från Veja

Löparskor från Veja

Jublade du också när Paris-baserade Veja utvidgade sitt sortiment av miljövänliga och snygga sneakers till lika snygga löpardojor? Funkar lika bra på löprundan som till vardagslooken på kontoret. Mer info och köp här (länk till Arket).  

Supermjuka löparskor från On

Löparskor från On.

Det finns en god anledning till att de här skorna heter Cloudflow. De är gjorda i ultralätt material och boostad med Helion™ Superfoam som gör träningen härligt lätt och snäll mot fötterna oavsett underlag. Mer info och köp här (länk till Boozt).  

Flexibla löparskor från Asics

Träningsskor med skönt dämpande gel-teknologi som även kan extraknäcka på gymmet mellan löppassen. Jaqcuardmesh ger bra luftflöde och håller fötterna svala. Designade för ett effektivt löpsteg. Nu kör vi! Mer info och köp här (länk till Ellos). 

LÄS MER: Ännu fler löparskor med funktion och look 

LÄS MER: Träningskläder för den nya säsongen – snygga och bekväma