Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa damernasvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Artikeln innehåller annonslänkar.Mer info

Damernas Världs redaktör Nina Hampusson väljer favoriterna bland säsongens löparskor.Damernas Världs redaktör Nina Hampusson väljer favoriterna bland säsongens löparskor.Damernas Världs redaktör Nina Hampusson väljer favoriterna bland säsongens löparskor.
Damernas Världs redaktör Nina Hampusson väljer favoriterna bland säsongens löparskor.

Redaktören väljer: Tre par löparskor som maxar min runda

Intresserad av elegant, smart, resultatinriktad shopping? DV:s stilsäkra och kunniga experter handplockar tre köp som har det där lilla extra. Just nu: Löparskor som ger både prestationen och looken en boost, utvalda av DV:s redaktör Nina Hampusson.

När snygg form och maxad funktion möts i en löparsko blir löpningen ren en glädje. Oavsett om du springer på löpband, asfalt eller i skogen är ett par bra (och snygga) skor A och O.

Ekologiska löparskor från Veja

Löparskor dam Veja Venturi.Löparskor dam Veja Venturi.Löparskor dam Veja Venturi.
Löparskor dam Veja Venturi.

Jublade du också när Paris-baserade Veja utvidgade sitt sortiment av miljövänliga och snygga sneakers till lika snygga löpardojor? Funkar lika bra på löprundan som till vardagslooken på kontoret.
ANNONS Köp här (länk till Arket).  

Supermjuka löparskor från On

Löparskor dam On Cloudflow.Löparskor dam On Cloudflow.Löparskor dam On Cloudflow.
Löparskor dam On Cloudflow.

Det finns en god anledning till att de här skorna heter Cloudflow. De är gjorda i ultralätt material och boostad med Helion™ Superfoam som gör träningen härligt lätt och snäll mot fötterna oavsett underlag. Mer info och köp här (länk till Boozt).  

Flexibla löparskor från Nike

Löparskor dam Nike Pegasus.Löparskor dam Nike Pegasus.Löparskor dam Nike Pegasus.
Löparskor dam Nike Pegasus.

Pegasus-skon är en pålitlig favorit som nu är tillbaka med ännu mer maxad fjädring och bättre passform. Funkar både på maratonrundan och intervallpasset. Nu kör vi!
ANNONS Köp här (länk till Nike).